Gå til
tilmelding

Netværk

I vores fagnetværk får du inspiration, sparring og professionelle relationer -

kontakt os og hør mere om netværk inden for dit område.

Om netværk

Altinget og Mandag Morgens netværk sætter rammerne om faglige diskussioner i et fortroligt forum. Vi bringer nøglepersoner og ledere fra offentlige institutioner, interesseorganisationer og private virksomheder sammen fem gange årligt.


Møderne skal både være oplysende, saglige, aktuelle og personlige således, at du bliver udfordret og får indsigt i den nyeste udvikling inden for netop dit fagområde, med input fra førende eksperter og beslutningstagere.

Dit udbytte

Vi er af den overbevisning, at det fysiske møde kan ingen undvære. Derfor ønsker vi med de fagpolitiske netværk at skabe en personlig kontaktflade mellem det online Altinget og Mandag Morgen og det fysiske rum - netværksgruppen som den politiske arena.

Mødelederen

Eksperter med indgående kendskab til fagområdet og et skarpt øje for den politiske arena

Relationer

Du styrker dit netværk og skaber professionelle relationer inden for netop dit fagområde

Ny viden

Inspirerende oplæg fra nøgleaktører med fingeren på den politiske puls

Årligt døgnmøde

Det årlige døgnmøde danner unikke og uformelle rammer for relationsdannelse og faglig sparring

Netværksmøder

Faglighed og fortrolige, løsningsorienterede debatter er i højsædet ved formiddagsmøderne

Udvalgte netværk

Vis alle

Sundhedsinnovation

Den måde, vi igennem årtier har tænkt og bedrevet sundhedsvæsen på, bliver i disse år udfordret. Borgerne er kun middelmådigt tilfredse med det sundhedsvæsen, de blive...Mandag Morgen Businesskvinder

Savner du et kvindenetværk, hvor kvinder hjælper hinanden med at tage ansvar for deres karrierer og sigte højt? I netværket bliver du en del af en bred base af professionelle kvin...Langsigtet Ledelse

Vi lever i en kompleks og foranderlig verden, hvor vi konstant skal tage stilling til aktuelle udfordringer og tendenser. Det gælder i særdeleshed også for nutidens ledere. Grøn omstilling, ...Er du interesseret?

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører fra de relevante sektorer. Vi hører gerne om din profil og din interesse for vores fagnetværk.

Ved at udfylde dine oplysninger til højre kan du derfor komme på interesselisten over potentielle medlemmer. Listen er til dig, der gerne vil have besked om relevante netværk, særpriser og vores uddannelsesmuligheder. Så skriv dig op i formularen her – det er ganske uforpligtende.


Accepter betingelser