Bliv
kontaktet

Forandringsledelse

Forandringsledelse, transformation og kommunikationen omkring har de seneste år oplevet en stigende professionalisering. Opgaven er ikke længere sekundær, men anerkendes som en afgørende faglighed. Imidlertid er der ingen andre faglige fora, hvor specialister kan sparre, ideudvikle og gensidigt kvalificere hinanden til at være på forkant med den faglige udvikling. Derfor har vi på Mandag Morgen stiftet specialistnetværket for forandringsledelse. Her samler vi en række højt specialiserede eksperter, der alle udvikler og implementerer forandringer i egne organisationer. 

Mødeleder

Alle netværksmøder faciliteres af netværkets faste mødeleder Annette Franck, der gennem mere end tyve år har specialiseret sig i forandringsledelse. Annette er uddannet cand.phil. i voksenpædagogik, MBA og journalist. Desuden har hun som forfatter, udgivet bogen "Modarbejder eller medarbejder - Forandringskommunikation skaber samarbejde'. Netværksmøder faciliteres af netværkets faste mødeleder Annette Franck. Hun har specialiseret sig i change og har tyve års erfaring i ledelse. Annette er uddannet cand.phil. i voksenpædagogik, MBA samt journalist. Forfatter til bogen 'Modarbejder eller medarbejder - Forandringskommunikation skaber samarbejde'. Hvert netværksmøde har et fagligt tema. Vi inviterer oplægsholdere, der bidrager med  akademisk og faktuel viden samt de gode eksempler fra praksis. Vi lytter og debatterer, så hvert møde bidrager med inspiration til jeres egne aktuelle arbejdsopgaver og øger den fælles faglighed indenfor change management, transformation og kommunikation.

Program

4/2-2021

Rasmus Rytter, Forfatter & Senior Management Konsulent, Implement

Planlæg dig til de største gevinster

Gevinstrealisering udgør én af kernedisciplinerne i ledelsen af forandringsprojekter. På dagens eftermiddagsmøde kigger vi nærmere på dette forandringsværktøj i selskab med forfatter Rasmus Rytter, der med bogen "Gevinstrealisering - Skab mere værdi i dine projekter" har leveret et must-have for forandringsledere. På dagens møde vil vi derfor også fokusere på konkrete redskaber, og brugen heraf, så de retmæssigt understøtter den adfærdsændring - den forandring - der skal til, for at projektgevinsterne kan realiseres.
Dagens møde afholdes desuden i hyggelige rammer på Ubbes Vinstue hvor vi i netværket nyder et godt glas vin og lidt tapas frokost.

Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 13:00-17:30

30/3-2021

Susanne Møllegård, CEO Process factory

Digitaliseringens betydning for forandringsledelse

Er din nye kollega en robot? Når vi menneskeliggør robotter, så frygter vi dem. Hvorfor, når robotter ikke er andet end et software, og vi er jo ikke bange for et excel ark? Forandringsledere har en afgørende opgave med at skabe holdninger og sprog for den teknologiske udvikling på arbejdspladsen.

Mandag Morgen, Ny Kongensgade 10, 1472 KBH K, kl. 9:30-13:30

31/5-2021

Eksekvering, der forandrer - Eftermiddagsseminar med mad & vin

Mange organisationer har ondt i eksekveringen. Strategier og projekter går sjældent som planlagt. Den traditionelle ledelsesform med implementering og kontrol spilder ressourcer og dræner arbejdslivet for mening. Netop derfor er eksekvering og forandringsledelse ofte risikabelt. Temaet for dette møde fokuserer på, hvordan man lykkes med at skabe resultater, når strategien er præsenteret, planen er lagt og projekterne sat i gang. Det kommer til at handle om læring, som er en overset disciplin i ledelse og arbejdsliv.

Dagens seminar finder sted i et af de gamle pakhuse i hjertet af Københavns Havn. Gennem et intensivt dagsforløb får du mulighed for at møde og diskutere med flere af landets vigtigste aktører. For at give de bedst mulige betingelser for at netværke med dine faglige sparringspartnere, afslutter vi det faglige program med en lækker middag i et af de københavnske spisehuse.

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, København K, kl. 13:30-21:30

Er du interesseret?

Er du interesseret i at deltage eller blot høre nærmere, er du meget velkommen til at udfylde denne kontaktformular. Herefter vil du blive kontaktet af netværkets administrator, Linnea Kongsø.

 

Sammensætningen af et netværk er enormt vigtig. Derfor er udfyldelsen ikke en tilmelding, blot en tilkendegivelse af interesse.


Accepter betingelser