Change Management


Netværket samler specialister, der udvikler og implementerer forandringer i deres organisationer.

Change Management, Transformation og Change Communication er de seneste år professionaliseret. Opgaven er ikke længere sekundær, men anerkendes som en afgørende faglighed. Imidlertid er der forsat ikke faglige fora, hvor specialister kan sparre, ideudvikle og gensidigt kvalificere hinanden til at være på forkant med den faglige udvikling. Det laver vi nu om på, I samarbejde med Annette Franck, som er faglig facilitator og mødeleder.

Annette Franck har mere end tyve års erfaring med ledelse og facilitering, heraf har hun brugt de sidste ti år med specialering i ’Change’. Uddannet Cand.Phil. i voksenpædagogik, MBA og journalist. Hun har desuden udgivet bogen "Modarbejder eller medarbejder - Forandringskommunikation skaber samarbejde" og blogger på Børsen om ledelse af forandring.

 

Program:

1.      Møde: Onsdag d. 27 nov. 2019 kl. 9.30 – 12.30

Når forandring forstyrrer

 

2.      Møde: Mandag d. 3 feb. 2020 kl. 14.30 – 17.30 + vin og tapas.

Risici i transformationer – akademisk indlæg fra ekstern indlægsholder.

 

3.      Møde: Summit marts 2020 – heldagskonference 

Altinget og Mandag Morgen inviterer i starten af marts 2020 alle netværksdeltagere til en dag, hvor videndeling og erfaringsudveksling er i højsædet. Her bliver der mulighed for at møde ligesindede og interessefæller – med plads til at finde ny inspiration, der kan skabe grobund for nye løsninger og samarbejder.

På dagen sætter vi fokus på nogle af tidens vigtigste tendenser i den fremtid, vi bevæger os hastigt imod. Centrale temaer bliver således blandt andet digitaliseringens og teknologiens betydning for alle aspekter af samfundet.

Med forbehold for ændringer.

 

4.      Møde: Døgnseminar fra mandag d. 11 maj til tirsdag d. 12 maj 2020

Tema: Når man slår sig hårdt på det bløde – om udvikling af kultur og samarbejde

Netværkets årlige topmøde finder sted på Grønbechs Hotel i Folkemødets hjemby, Allinge på Bornholm. Gennem et intensivt døgnforløb får du mulighed for at møde og diskutere med flere af landets vigtigste aktører. For at give de bedst mulige betingelser for at netværke med med- og modspillere suppleres det faglige program med en dejlig bornholmsk middag i hotellets spisestue, Vilhelm og et besøg i hotelbaren, Øltinget. Overnatning, transport og forplejning er naturligvis inkluderet fra og til Københavns Lufthavn.

Program:

  • Fly fra København til Bornholm og transport til Grønbechs Hotel, Allinge
  • Velkomst og indlogering på hotellet
  • Formiddagsmøde og fagligt indlæg 
  • Fælles frokost
  • Workshop: ErfaBørsen v. Annette Franck
  • Fælles middag med bornholmske råvarer i hotellets egen 'Vilhelm' og 'Øltinget'
  • Overnatning, morgenmad og transport hjem 

 

5.      Møde: Fredag d. 21 august 2020 kl. 9.30 til 12.30

Kompetenceudvikling – Alle har været på kursus, men hverdagen forsætter. Hvordan sikrer vi os at den vidensudvikling vi igangsætter og undergår, rodfæstes og applikeres i en hverdag med drift og deadlines?

Betingelser

 

Medlemskabet af netværket inkluderer tre halvdagsmøder, døgnmødet på Bornholm samt topmødet Arena Summit. Prisen for deltagelse er 19.995,- ex. moms og dækker alle omkostninger til møder samt professionel facilitering, forplejning og flytransport fra Københavns Lufthavn til Rønne på Bornholm og ophold på Grønbechs Hotel (frokost, middag og morgenmad) i Allinge.

Med forbehold for ændringer og tilføjelser