Mandag Morgen Businesskvinder


I Mandag Morgen Businesskvinder griber professionelle kvinder i egen barm og vælger en ny måde at arbejde sammen på kvinder i mellem. 
Vi vil overvinde de ligestillingsmyter og ubevidste fordomme, som både kvinder og mænd snubler over i arbejdslivet til gavn for begge køn og for bedre profitabilitet i både virksomheder og samfund.

Savner du et kvindenetværk, hvor kvinder hjælper hinanden med at tage ansvar for deres karrierer og sigte højt? 
I netværket bliver du en del af en bred base af professionelle kvinder, der arbejder systematisk med at overvinde de strukturelle barrierer og ubevidste fordomme, der forhindrer kvinder i at aktivere deres fulde potentiale. Vi vil påvirke udviklingen i en positiv retning til gavn for begge køn.

Vi er i øjeblikket i færd med at flytte indholdet for Mandag Morgen Businesskvinder over på Mandag Morgens portaler. I mellemtiden kan du læse mere på vores hjemmeside her.

Lisbeth Knudsen og Eva Riedel på Folkemødet 2018

Direktør Lisbeth Knudsen fra Mandag Morgen og direktør for Businesskvinderne Eva Riedel fortæller her, hvorfor der stadig er behov for et netværk for erhvervskvinder i 2018. Klik på billedet og se videoen her.

 

Der er tre ting, der virker
Netværk og mentorer. Mandag Morgen Businesskvinder tilbyder begge dele. For vi ved det virker, når vi hjælpes ad.

Og så arbejder vi med fakta og udvikler nye strategier, der er nødvendige for at fremme kvinder og skabe bedre løsninger for alle. Lige rettigheder og muligheder er ikke noget vi behøver vente 128 år på.

Kvinde er kvinde bedst
I netværket  vil du i et fortroligt, gensidigt forpligtet fællesskab skabe nye relationer, der fremmer alliancer, venskaber, læring, videndeling, sparring, samarbejder, inspiration, erfaringsudveksling og støtte kvinder i mellem. Du kan være i en position, hvor du hjælper andre kvinder videre, eller du kan selv have brug for nye perspektiver. Det vigtigste er, at du er engageret, nysgerrig og parat til at involvere dig.

 

Som medlem af får du adgang til:

 • Et personligt og fagligt stærkt netværk, 6 årlige møder i grupper á ca. 25 personer
 • Professionel mødeledelse, relevant indhold og engagerede, nye relationer
 • Businesskvindernes mentorprogram, faciliteret af KMP+ House of Mentoring
 • 25% rabat på alle Mandag Morgens og Altingets produkter som abonnementer, artikler og netværk
 • Fri adgang til 3-4 Kvinder på Toppen morgenmøder i samarbejde med Deloitte, UN Women, Danske Bank og Bornholms Tidende
 • Fri adgang til 3-4 udvalgte årlige Mandag Morgen/Altinget arrangementer
 • Fri adgang til udvalgte, relevante artikler
 • Få større gennemslagskraft med fakta og indsigt
 • Målet er at gøre dig til en stærkere og mere bevidst kvinde, uanset hvad der står på visitkortet.
 • Netværket vil påvirke dit nuværende arbejde positivt i takt med, at du bliver bedre til at gennemskue organisatoriske og kulturelle barrierer for individuelle resultater og fælles succesmål.
 • Samtidigt udvikler du dine lederevner i forhold til kommunikation og mangfoldighed.

Det koster et medlemskab
Det koster 8.125 kr. årligt at være medlem af MM Businesskvinder pr. 1. juli 2018


HVAD ER BUSINESSKVINDERNE?

Netværket er et samlingspunkt for professionelle, erhvervsaktive kvinder på tværs af fag og brancher. Du kan enten være direktør, leder, selvstændig eller nøglemedarbejder, og du kan arbejde i en stor såvel som en lille privat virksomhed, i et offentligt selskab eller i en organisation.

Som medlem vil du kunne udvide dit netværk med ligesindede professionelle kvinder, og du vil få bedre redskaber til at håndtere dagligdagens små og store udfordringer. Det gælder uanset om du selv har brug for en hånd eller er i en position, hvor du kan hjælpe andre videre.

 

Netværket har i dag medlemmer fra en bred palette af både store og små selskaber og institutioner, både private og offentlige.

Se vores simple netværksregler her.

Vil du vide mere om netværket, så kontakt Eva Riedel på mail eller ring på 20 94 44 12.