Bliv
kontaktet

Mandag Morgen Businesskvinder

Savner du et kvindenetværk, hvor kvinder hjælper hinanden med at tage ansvar for deres karrierer og sigte højt? 
I netværket bliver du en del af en bred base af professionelle kvinder, der arbejder systematisk med at overvinde de strukturelle barrierer og ubevidste fordomme, der forhindrer kvinder i at aktivere deres fulde potentiale. Vi vil påvirke udviklingen i en positiv retning til gavn for begge køn.

Mødeleder

I Mandag Morgen Businesskvinder griber professionelle kvinder i egen barm og vælger en ny måde at arbejde sammen på kvinder i mellem. Vi vil overvinde de ligestillingsmyter og ubevidste fordomme, som både kvinder og mænd snubler over i arbejdslivet til gavn for begge køn og for bedre profitabilitet i både virksomheder og samfund. 

- Eva Riedel, stifter af netværket

 

Vi er i øjeblikket i færd med at flytte indholdet for Mandag Morgen Businesskvinder over på Mandag Morgens portaler. I mellemtiden kan du læse mere på vores hjemmeside her.

Der er tre ting, der virker
Netværk og mentorer. Mandag Morgen Businesskvinder tilbyder begge dele. For vi ved det virker, når vi hjælpes ad.

Og så arbejder vi med fakta og udvikler nye strategier, der er nødvendige for at fremme kvinder og skabe bedre løsninger for alle. Lige rettigheder og muligheder er ikke noget vi behøver vente 128 år på.

Kvinde er kvinde bedst
I netværket  vil du i et fortroligt, gensidigt forpligtet fællesskab skabe nye relationer, der fremmer alliancer, venskaber, læring, videndeling, sparring, samarbejder, inspiration, erfaringsudveksling og støtte kvinder i mellem. Du kan være i en position, hvor du hjælper andre kvinder videre, eller du kan selv have brug for nye perspektiver. Det vigtigste er, at du er engageret, nysgerrig og parat til at involvere dig.

Som medlem af får du adgang til:

 • Et personligt og fagligt stærkt netværk, 6 årlige møder i grupper á ca. 25 personer
 • Professionel mødeledelse, relevant indhold og engagerede, nye relationer
 • Businesskvindernes mentorprogram, faciliteret af KMP+ House of Mentoring
 • 25% rabat på alle Mandag Morgens og Altingets produkter som abonnementer, artikler og netværk
 • Fri adgang til 3-4 Kvinder på Toppen morgenmøder i samarbejde med Deloitte, UN Women, Danske Bank og Bornholms Tidende
 • Fri adgang til 3-4 udvalgte årlige Mandag Morgen/Altinget arrangementer
 • Fri adgang til udvalgte, relevante artikler
 • Få større gennemslagskraft med fakta og indsigt
 • Målet er at gøre dig til en stærkere og mere bevidst kvinde, uanset hvad der står på visitkortet.
 • Netværket vil påvirke dit nuværende arbejde positivt i takt med, at du bliver bedre til at gennemskue organisatoriske og kulturelle barrierer for individuelle resultater og fælles succesmål.
 • Samtidigt udvikler du dine lederevner i forhold til kommunikation og mangfoldighed.


Det koster et medlemskab
Det koster 8.125 kr. årligt at være medlem af MM Businesskvinder pr. 1. juli 2020


HVAD ER BUSINESSKVINDERNE?
Netværket er et samlingspunkt for professionelle, erhvervsaktive kvinder på tværs af fag og brancher. Du kan enten være direktør, leder, selvstændig eller nøglemedarbejder, og du kan arbejde i en stor såvel som en lille privat virksomhed, i et offentligt selskab eller i en organisation.

Som medlem vil du kunne udvide dit netværk med ligesindede professionelle kvinder, og du vil få bedre redskaber til at håndtere dagligdagens små og store udfordringer. Det gælder uanset om du selv har brug for en hånd eller er i en position, hvor du kan hjælpe andre videre.

Netværket har i dag medlemmer fra en bred palette af både store og små selskaber og institutioner, både private og offentlige.

Vil du vide mere om netværket, så kontakt Eva Riedel på mail eller ring på 20 94 44 12.

DET FÅR DU SOM MEDLEM
Et personligt og fagligt stærkt netværk
Du mødes 6 gange årligt med din netværksgruppe med ca. 25 professionelle kvinder og lærer hele netværket at kende via vores community-site og tværgående netværksmøder. Møderne foregår fortrinsvis sene eftermiddage eller tidlige morgener. Medlemmerne har på skift ansvaret for at hoste møderne – eksempelvis i de respektive virksomheder.

Professionel mødeledelse og relevant indhold
Samtlige møder ledes af den erfarne netværkskoordinator Eva Riedel. Det sikrer, at tiden ikke spildes på diskussioner om, hvad netværket skal bruges til, og at alle får personligt og fagligt udbytte af møderne.

Det overordnede tema vil altid handle om ligestilling i bredeste forstand. Det kan handle om udfordringer i dit arbejdsliv, men også i dit privatliv. Hvilke samlede gode eller dårlige erfaringer og strategier har netværket?

Det mere specifikke tema udvikles fra gang til gang i samarbejde med gruppens Running Leaders, og agendaen vil indeholde faste indslag som bordet rundt, værtens halve time eller den røde stol. Oplæg fra eksterne talere som eksempelvis kvindelige rollemodeller eller talsmænd for forskellige ligestillingspolitikker er også en mulighed, ligesom vores medlemmer i Advisory Board aktivt er en del af netværkets aktiviteter.

Yngre kvinder
De Yngre Businesskvinder er en tværgående netværksgruppe for yngre kvinder, hvor vi skaber et forum, der fokuserer på de udfordringer, der typisk optager yngre kvinder. Gruppen er en add-on til den faste mangfoldige netværksgruppe og driver bl.a. Mandag Morgen Businesskvinders Charity Bar.

Businesskvindernes mentorprogram
Det har vist sig, at der er mange potentielle mentorer og mentees i vores netværk. Mandag Morgen Businesskvinder har derfor indgået et samarbejde med KMP+ House of Mentoring om facilitering af et mentorprogram for netværkets medlemmer. KMP+ har designet og implementeret mentorprogrammer i en lang række danske og internationale virksomheder og organisationer og bl.a. arbejdet med kunder i Norge, Sverige, Tyskland, England, Frankrig og USA. Læs mere om programmet her.

Invitation til morgenmøder om kvinder på toppen
Møderne under fællestitlen ”Kvinder på toppen” fortsætter i samarbejde med netværkets samarbejdspartnere. Som medlem af netværket vil du modtage gratis invitation til samtlige morgenmøder. Det er her, du får inspiration og konkrete redskaber af højtprofilerede oplægsholdere fra ind- og udland.

Sparring fra Advisory Board
Hver gruppe kan trække på medlemmerne af Advisory Board i form af indlæg og sparring.

Adgang til Mandag Morgens artikler og research
Med optagelse i netværket får du adgang til relevante udvalgte artikler.

Efteruddannelsesbevis
På opfordring godkender vi efteruddannelsesbeviser for deltagelse i netværket.

Social media tilstedeværelse
Der findes en samlet Facebook-gruppe, der over tid vil afløse de individuelle grupper. Klik her eller søg på “Mandag Morgen Businesskvinder” og anmod om medlemsskab, hvis du ikke allerede har en invitation liggende.

Mandag Morgen Businesskvinder har sin egen virksomhedsside på Linkedin. Det betyder, at vi kan tilføje netværket i vores CV og nemmere finde hinanden og se hinandens netværk. Klik her for at følge siden.

Bemærk, at ligesom alle ikke er på Linkedin, er alle ej heller at finde på Facebook.

Føler du dig engageret, nysgerrig og parat til at involvere dig?

Program

Er du interesseret?

Skal det være nu?

Er du klar til at møde og arbejde med andre engagerede kvinder? Meld dig ind her og fortæl os, hvem du er. Skriv et par ord om dig selv som eks. baggrund, uddannelse, job og alder, så vi kan sammensætte netværksgrupperne så mangfoldige som muligt.

Alle medlemsregistreringer behandles af Eva Riedel, der også sammensætter grupperne.

Når vi har fundet den rigtige netværksgruppe til dig, følger en faktura og din invitation til dit første netværksmøde.

Det koster et medlemskab
Det koster 8.125 kr. om året at være medlem af Mandag Morgen Businesskvinder.

• Et medlemskab gælder for et år ad gangen og betales forud.

• Medlemskabet kan til enhver tid opsiges, men evt. overskydende kontingent refunderes ikke.

• Medlemskabet er personligt. Det kan være privat eller firmabetalt

• På opfordring godkender Mandag Morgen Businesskvinder efteruddannelsesbeviser for deltagelse i netværksarbejdet og mentorprogram

Som medlem får du adgang til:

• Et personligt og fagligt stærkt netværk, 6 årlige møder i grupper á ca. 25 personer
• Professionel mødeledelse, relevant indhold og engagerede, nye relationer
• Businesskvindernes mentorprogram, faciliteret af KMP+ House of Mentoring
• 25% rabat på alle Mandag Morgens og Altingets produkter som abonnementer, artikler og netværk
• Fri adgang til 3-4 Kvinder på Toppen morgenmøder i samarbejde med vores samarbejdspartnere
• Fri adgang til 3-4 udvalgte årlige Mandag Morgen/Altinget arrangementer
• Fri adgang til udvalgte, relevante artikler

Er du i tvivl om netværket er noget for dig, så kontakt Eva Riedel eller ring på 20 94 44 12.


Accepter betingelser