Bliv
kontaktet

Langsigtet Ledelse

Som moderne ledere står vi i en ny tid. Vi skal navigere i helt nye trusler og muligheder, og på samme tid oplever vi en dekonstruktion af ledelse, som vi traditionelt har forstået og udført den: Hierakierne falder, kompleksiteten øges, kunstig intelligens tager over på delfunktioner, unge kræver etik og mening - og virksomhederne forventes at tage ansvar langt ud over dem selv for klima, verdensmål og Coronavirus.
 
Hvordan finder vi vej i dette brydningsfelt, så vi løser organisationens og verdens globale udfordringer og griber de nye forretningsmuligheder, der bestemt også opstår i den nye tid?

Spørgsmål som ‘hvordan leder jeg i en foranderlig verden med et øget trusselsbillede?’, ‘hvordan skaber jeg motivation blandt centrale stakeholders?’, ‘hvor går
grænserne for teknologisk udvikling?’, og ‘hvilket ansvar skal vi tage for FN’s verdensmål?’ er vigtige for ledere at stille sig selv for at være på forkant.

Netværksgruppen om langsigtet ledelse er til for at hjælpe dig med at tage aktive skridt for at gøre dig selv relevant som moderne leder de næste 5-10 år. Netværket skal være et handlende fællesskab, hvor vi styrker hinanden og sammen skaber nye løsninger og modeller for den ledelse, vi mener er rigtig og langsigtet.

Mødeleder

På alle netværksmøder veksler vi mellem inspirationsoplæg, fælles diskussioner og refleksion i mindre grupper. Netværkets faste mødeledere er Flemming Andersen og Louise Dinesen. Flemming Andersen er ledelsesrådgiver og proceskonsulent med speciale i politikudvikling, kommunikation og ledelse og Louise Dinesen arbejder som chefpsykolog og kriserådgiver i Hartmanns A/S med speciale i kriseledelse, kultur og organisatorisk udvikling. Louise og Flemmings ambition er, at netværket skal være et handlende fællesskab, hvor vi styrker hinanden og sammen skaber nye løsninger til og modeller for langsigtet ledelse.  

Program

25/1-2021

Bjarne Stark, forfatter til ny bog ‘Dialogiske ledelse’ baseret på kompleksitetsteori og tidligere leder af Kaospiloterne

Ledelse i kompleksitet

Hvordan handler vi i ledelse, når kompleksiteten stiger, og når vi møder paradokser og dilemmaer? Hvordan skal vi lave strategier, som organisationen reelt handler på? Hvem skal vi invitere ind i det strategiske rum? Og hvad kan en dialogisk ledelsesmetode tilbyde os?

Ny Kongensgade 10, 1472 KBH K., kl. 9:30-12:30

25/3-2021

Indlæg v. Ann-Christina Matzen, forfatter og Centerleder på JAC

Den lederløse organisation – den tjenende ledelse

Skal ledelse på museum? Skal vi til at se lederen som ‘tjenende mennesker’ snarere end som strategiske overhoveder? Hvad
vil det sige, når ledere i praksis faciliterer, mere end de styrer, og hvad er tillidsbaseret ledelse i praksis?

Vi får besøg af Ann-Christina Matzen, Centerleder på JAC - Kåret som Europas bedste arbejdsplads i Great Place to Work. Ann- Christina har skrevet bogen ‘Ledelse i virkeligheden’ sammen med Alfred Josepsen og vil bl.a. med udgangspunkt heri udfolde dagens tema.

Mødested tilgår, kl. 13:30-16:30

27/5-2021

Christian Friis Bach, Direktør Warfair

Døgnmøde: Etik, ledelse og FN's dagsorden

Netværkets årlige døgnmøde finder sted på Grønbechs Hotel i Folkemødets hjemby Allinge på Bornholm. Her får du gennem et intenst døgn mulighed for at mødes og diskutere med flere af landets vigtigste aktører. For at give de bedst mulige betingelser for netværk mellem med- og modspillere suppleres det faglige program med en dejlig bornholmsk middag i hotellets spisestue, Vilhelm og et besøg i hotelbaren, 'Øltinget'. Dagens program vil bevæge sig omkring Etik i ledelse og FN's Dagsorden.

Program: Fly fra København til Bornholm og transport til Grønbechs Hotel, Allinge - Velkomst og indlogering på hotellet - Oplæg "Etisk ledelse og FN's dagsorden" - Fælles frokost - Inspirationsoplæg v. dagens anden indlægsholder - Fælles middag med bornholmske råvarer i hotellets egen restaurant 'Vilhelm' efterfulgt af åben bar i Øltinget - Overnatning, morgenmad og transport hjem

Grønbechs Hotel, Allinge, Bornholm, kl. 8:00-10:00

24/8-2021

Morten Langager, Direktør for Politik, Analyse & Kommunikation i Dansk Erhverv

Partnerskaber og interessevaretagelse

Hvordan skal ledelse forstå, involvere og aktivere sine stakeholders i en forbundet verden, hvor vi er en del af en større fortælling og er henvist til at skabe resultater sammen med politikere, kunder, medlemmer og andre?

Oplæg ved Morten Langager, underdirektør i Dansk Erhverv, tidligere kommunikationsdirektør i KMD og mangeårig spindoktor for Lene Espersen (K)

Mandag Morgen, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

Er du interesseret?


Accepter betingelser