forsikring


Tryg-topchef: ”Vi disrupter os selv, før andre gør det”

Tryg-topchef: ”Vi disrupter os selv, før andre gør det”

Danmarks største forsikringsselskab ruster sig til digitaliseringens forandringer ved bl.a. at investere i 200 it-iværksættere med næse for finans og forsikring. Digitaliseringens bagside betyder dog, at der om 3 år vil være 200 færre stillinger i Ballerup, siger Tryg-direktør Morten Hübbe.

Tryg-handel er kunstigt åndedræt til fagforeningerne

Tryg-handel er kunstigt åndedræt til fagforeningerne

Det var Tryg, som rendte med sejren efter en budrunde om Alka. Det var især Gjensidige, som var med til at presse prisen, som endte på 8,2 mia. kroner. De mange penge giver fagforeningerne en meget værdsat indtægt.

Opgør om forsikringskæmpe: Topdanmark fyrer topchefen

Opgør om forsikringskæmpe: Topdanmark fyrer topchefen

Finske Sampo har med fyringen af forsikringsikonet Christian Sagild sat sig totalt på Topdanmark. Det kan betyde både fusion med If Forsikring, frasalg af Topdanmark Liv og en lidet attraktiv fremtid som underordnet filial for Danmarks næststørste forsikringsselskab.

Nu strammes kravene til salg af forsikringer

Nu strammes kravene til salg af forsikringer

EU kommer nu med strenge rådgivnings- og produktkrav, når der skal sælges forsikringer. Forsikring & Pension og Tryg advarer om høje omkostninger og tvivler på, at lovpakken overhovedet er nødvendig.

Nu strammer garnet om forsikringsbranchen. Tryg og Codan taber

Nu strammer garnet om forsikringsbranchen. Tryg og Codan taber

Tryg og Codan taber kunder til aggressive aktører som Alka, GF og Lærerstandens Brandforsikring. Det ser ud til, at der omsider er kommet gang i konkurrencen på skadesforsikring. Topdanmark og Alm. Brand holder skindet på næsen. InsideBusiness ser på, om de fede tider for forsikringsbranchen er forbi.

Bestyrelser forsikrer sig mod skuffede investorer

Det er forbundet med mange risici at sidde i en bestyrelse i dag. Kravene er skærpet, og lever medlemmerne ikke op til deres forpligtelser, risikerer de at hæfte for millioner af kroner. Det har øget salget af direktions- og bestyrelsesansvarsforsikringer markant og tredoblet antallet af anmeldelser på få år, siger forsikringsselskaberne. Langt de fleste sager bliver løst i hemmelige forlig. Og der er store beløb på spil.

Bestyrelser forsikrer sig ud af ansvar

Forsikringsselskaberne melder om 20-30 pct. stigning i virksomheders interesse for at forsikre deres bestyrelser imod søgsmål fra skuffede investorer og kreditorer. Udviklingen bider sig selv i halen: Generelt går tendensen mod flere krav imod krakkede eller tabsgivende virksomheder, og hvis der er en bestyrelsesforsikring i et konkursbo, udtager kurator i dag nærmest automatisk et erstatningskrav, lyder det fra selskaberne.