100 dage for Danmark

Mandag Morgens “friparti”, Fremtidens Danmark, foreslår nu en ny form for politik­udvikling, hvor regering, andre politiske partier og toneangivende samfundsaktører i fællesskab lægger de langsigtede linjer for en omstilling af det danske samfund.

Den kommende regering står foran en af de største og sværeste udfordringer i nyere tid. Den økonomiske krise truer ikke bare med at låse os fast i en vækstfælde, der forringer vores velstand og udhuler vores velfærd. Den har også gjort det klart, at udfordringerne ikke kan besvares med de løsningsmodeller, der har domineret den politiske og økonomiske tænkning det sidste halve århundrede.

Mandag Morgens “friparti”, Fremtidens Danmark, foreslår nu en ny form for politik­udvikling, hvor regering, andre politiske partier og toneangivende samfundsaktører i fællesskab lægger de langsigtede linjer for en omstilling af det danske samfund. Initiativet “100 dage for Danmark” skal iværksættes straks efter valget og række to regeringsperioder frem, til 2020.

Hent PDF


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu