Balancens Mestre - Innovation Cup 2009

Rapporten ”Balancens Mestre” beskriver hvordan dette års finalister i Innovation Cup formår både at jonglere med idéudvikling, kreativ udfoldelse og stram krisestyring.

Innovation i 2009 har været præget af krisetid og nye prøvelser. De virkelige mestre formår at holde balancen mellem drift og udvikling på trods af modgang. Dette års Innovation Cup har vist at der er flere fantastiske eksempler på virksomheder og organisationer der har fundet deres balance, og andre der udfordrer sig selv for netop at belyse, hvor og hvordan de skal sætte ind for at styrke deres innovation.

Rapporten ”Balancens Mestre” er baseret på dette års deltagere i Innovation Cup og beskriver hvordan de otte finalister formår både at jonglere med idéudvikling, kreativ udfoldelse og stram krisestyring.

Årets tema er fokus på miljø og klima, og hvordan man kan møde det stigende kunde og bruger behov via grøn innovation. Efterfølgende, giver internationale innovationsguruer som C.K. Prahalad, Gary Hamel og M.S Krishnan gode råd og inspirerer til, hvordan man i krisetid opnår og fastholder innovationsbalancen. Eksperternes råd er en bekræftelse på, at Innovation Cup finalisterne er på rette vej.

Hent PDF


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu