Historien i tal

Den generelle tilstand på etisk handel i Danmark

Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) har lanceret en årlig evaluering af den generelle tilstand på etisk handel og de udfordringer, som rådets medlemmer møder. "State of Ethical Trading" blev første gang udgivet den 20. april 2016.

Den 20. april 2016 præsentere Dansk Initiativ for Etisk Handel (DIEH) sin nye publikation State of Ethical Trading, der skal være en årlig tilbagevendende begivenhed.

Rapporten giver indblik ind i den generelle tilstand på etisk handel og de udfordringer, som rådets medlemmer møder. Der er ikke tale om enkelte produkter, eller enkelte virksomheder – men rapporten er et forsøg på at give en statusopgørelse for hvor langt danske virksomheder er med arbejdet og visionen om at fremme handel, der respekterer menneske- og arbejdstagerrettigheder og fremmer en bæredygtig udvikling.

DIEHs medlemmer dækker fem medlemsgrupper virksomheder, NGO’er, brancheorganisationer, fagforeninger og statslige institutioner, som alle rapporterer en gang om året. Den viden som præsenteres her, er baseret på deres indrapporteringer. Der er stor forskel på medlemmernes aktiviteter indenfor etisk handel, men der er også ligheder og fælles fokus.

Hent PDF


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu