En velfærd der kan bære

I publikationen "En velfærd der kan bære" kan du i cases og artikler læse mere om, hvordan politikere, medarbejdere og borgere i Hedensted arbejder sammen om at udvikle velfærden.

”Overalt i det kommunale Danmark bliver der i disse år taget livtag med et velfærdsi­deal, der ser kommunen som en butik, hvor borgerne kan vælge frit på hylderne – og hvor gode løsninger er noget, der kommer i faste pakker uden at tage hensyn til, hvem modtageren er. Den velfærdsmodel kan ikke bære.”

Sådan indledes fortællingen om, hvordan medarbejdere, ledere og borgere rundt om i Hedensted Kommune finder nye veje og går sammen om at gøre netop deres kommune til det bedste sted at bo. Det sker, når borgere i Barrit arrangerer fællesspisning, når skoleledere, pædagoger og sundhedsplejerske arbejder sammen om udsatte familier og når lokale virksomheder giver et nap med og finder nye jobmuligheder til ledige. Alt sammen under den fælles overskrift bæredygtig velfærd.

I publikationen En velfærd der kan bære kan du i cases og artikler læse mere om, hvordan politikere, medarbejdere og borgere i Hedensted arbejder sammen om at udvikle velfærden. Du kan lære mere om, hvilken forskel det gør for kommunens borgere, hvad det betyder for medarbejdere og ledere og stifte bekendtskab med en række eksempler på, hvordan landsbyer og lokalsamfund i kommunen eksperimenterer og finder på.

Publikationen er blevet til i samarbejde med Hedensted Kommune og udspringer af kommunens strategiske vision ’Bæredygtig velfærd’ og arbejdet med at sætte bevægelsen for borgeren i centrum.

Hent PDF

Forrige artikel Her er 100 bæredygtige løsninger Næste artikel Mod mere fælles velfærd Mod mere fælles velfærd