Folkemødet 2018: Sæt dit aftryk sammen med Mandag Morgen

Folkemødet er Danmarks største forum for samfundsdebat.

Gennem indsigt, viden og format kan Mandag Morgen hjælpe dig og din organisation med at sætte aftryk på Folkemødet med netop den dagsorden, der optager jer.

Mandag Morgen har stor erfaring med flere forskellige formater, moderation og redskaber, som gør debatter og mødesteder dynamiske, medskabende og resultatfokuserede. Vi har også stor erfaring med analyser, der sætter dagsordenen.

På Folkemødet kan vi hjælpe jer med at sætte jeres aftryk gennem:

- Indhold og format. Vi kan hjælpe med planlægning, indhold og format for jeres arrangement, så jeres budskaber sætter et aftryk i deltagerne og på dagsordenen.

- Moderation. En erfaren moderator skaber den rigtige ramme for jeres debat og sikrer, at I får jeres budskaber igennem.

- Analyse. Sæt dagsordenen med en aktuel analyse. Vi kan levere solide data og nye tal, der kan sætte gang i debatten.

Allerede nu samarbejder vi med Teknisk Landsforbund, Ledernes Hovedorganisation, DJØF, Kommunernes Landsforening og Mercuri Urval om at skabe og sammensætte relevante dagsordener til Folkemødet 2018.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne, så tag en uforpligtende snak om samarbejdsmulighederne med senioranalytiker Lise Lybeck Sørensen på lls@mm.dk eller 2536 1350.