Infrastruktur - nye veje til vækst

Danmarks muligheder for at blive et trafikalt knudepunkt for Nordeuropa og de vækstmuligheder, det giver.

Det er af stor strategisk betydning for København, Region Hovedstaden og hele Danmarks økonomi at bevare en stærk opkobling til det globale marked gennem en effektiv infrastruktur og hurtige transportforbindelser til hele verden.

En velfungerende infrastruktur er med til at øge produktiviteten og værditilvæksten i samfundet. Det forbedrer konkurrenceevnen, hvis virksomheder og borgere hurtigt kan nå frem til verdens forskellige økonomiske vækstcentre, uanset om de rejser med fly eller med højhastighedstog.

Mandag Morgen har i samarbejde med Region Hovedstaden udforsket, hvilke muligheder Danmark har for at blive trafikalt knudepunkt for Nordeuropa – samt hvilke vækstmuligheder det giver.

Download rapporten og tag med på en virtuel rejse ind i fremtiden, stift bekendtskab med Region Hovedstadens vision for regionens fremtidige infrastruktur og læs Mandag Morgens bud på de største udfordringer for at gøre visionen til virkelighed.

Hent PDF

Forrige artikel Buildings - A Sustainia Sector Guide Buildings - A Sustainia Sector Guide Næste artikel The Nordic Model The Nordic Model