Mandag Morgen genfødes digitalt

OM OS Vi har bygget et nyt mm.dk med lyd, farver og fem nye samtaleværelser. Du kan gemme artikler i dit personlige arkiv, lytter de lange artikler og let finde frem til det, du har brug for at gå i dybden med. Det kan siges ganske kort: Her kan du læse mindre og forstå mere.

På mandag får du en ny oplevelse her på mm.dk.

Vi har bygget et helt nyt site med et mere moderne design. Glæd dig til en mere æstetisk oplevelse, tydeligere prioritering af ugens vigtigste analyser og en nemmere vej til det indhold, der er mest relevant for dig indenfor vores fem fokusområder.

Du får også mulighed for at gemme historier, finde serier og temaer og håndplukke alt det unikke stof i Mandag Morgens arkiv.

Og så får du en ny, nem adgang til alle Mandag Morgens live-arrangementer, netværk, rapporter, workshops og åbne redaktionsmøder.  

Den største forandring 

Den største forandring bliver, at Mandag Morgen fra den 17. maj holder op med at være envejskommunikation. I vores fem nye samtaleværelser, kan du indgå i begavet samtale med andre læsere og Mandag Morgens fagredaktører og være med til at udvikle Mandag Morgens journalistik. Vi glæder os meget til at byde dig indenfor. Her er emnerne for de første fem samtaler:

 

Ny med lyd

Samtidig skruer vi op for lyden: Som noget nyt kan alle større artikler på Mandag Morgen lyttes med automatisk oplæsning.   

De nye features, kræver at du er logget ind. Så hvis du er på arbejdspladsens abonnement men ikke har oprettet en profil på ’Mit MM’, er det nu, du skal oprette dig. Tjek din profil på linket her.

Vi glæder os til at vise dig det nye Mandag Morgen. Nedtællingen er i gang. 

 


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu