Nyt Job til  
Christian Harsløf

Nyt job: Christian Harsløf er ny KL-direktør

Christian Harsløf havner i et af de største og mest betændte politiske brændpunkter, når han tiltræder som direktør for digitalisering og teknologi samt sundheds- og ældreområdet i KL.

Foto: KL
Torben K. Andersen

Nyt job

Hvem?
Christian Harsløf

Hvilket job? 
Direktør for digitalisering og teknologi samt sundheds- og ældreområdet i KL

Hvorfra?
Han kommer fra en stilling som direktør i Deloitte Consulting Public, hvor han blot nåede at være ansat i 18 dage.

Baggrund

Christian Harsløf er 38 år og har en bred erfaring inden for den offentlige sektor. Siden han blev færdig som cand. scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2007, har han blandt andet været chefkonsulent i Sundhedsministeriet, afdelingschef i KL og direktør for social, job og sundhed i Roskilde Kommune. Som direktør i Deloit­te havde han ansvar for det kommunale område. Nu vender han så tilbage til KL’s domicil i Weidekampsgade i København som ny direktør.

Største udfordring?

Christian Harsløf havner direkte i et af de største og mest betændte politiske brændpunkter. Uan­set om statsministeren efter næste valg hedder Lars Løkke Rasmussen (V) eller Mette Frederiksen (S), står sundheds-og ældreområdet over for en kæmpemæssig udfordring de kommende år. Langt flere sundhedsopgaver skal flyttes ud af sygehusene og tættere på borgerne, i takt med at antallet af ældre og kronikere stiger. Kommunerne får en hoved­rolle i denne gigantiske omstilling og nu med Christian Harsløf som en af de bærende kræfter. Han skal også mind­ske de enorme forskelle, der i dag hersker mellem de enkelte kommuner på sundhedsom­rådet. Samtidig kommer han til at spille en hovedrolle i at udfolde KL’s nye, ambitiøse digitale strategi, som skal hjælpe kommunerne til at gå forrest i den digitale udvikling af velfærden.

Omtalte personer

Christian Harsløf

Direktør, KL (sundhed, social, ældre, digitalisering, teknologi)
cand.scient.pol.


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu