PODCAST: Hvor hårdt skal iværksættere og entreprenører reguleres?

Den danske techambassadør Casper Klynges podcast 'Techplomacy' er et spændende indblik i de problemstillinger, som techambassaden arbejder med fra de tre kontorer i Silicon Valley, Beijing og København.

I denne udgave af Techplomacy interviewer Casper Klynge den amerikanske entreprenør Steve Blank, der i høj grad har været med til at udvikle ideen om the lean startup.

I samtalen kommer de ind på, hvad staten kan gøre for at hjælpe til at stimulere innovation og entreprenørskab. Hvor tæt skal ny industrier reguleres, skal man lave særlige zoner i et land, hvor der gælder færre regler, så startups får færre hindringer.

Steve Blank minder om, at udvikling handler om at tage en risiko. Venture capital er en hits-model, som film og musikbranchen. De fleste forsøg slår fejl, og derfor er investorerne indstillet på, at de kan tabe penge, og i branchen forstår man, at en entreprenør, der ikke lykkes, får nyttige erfaringer til næste forsøg.

Forrige artikel PODCAST: Få to artikler fra temaet 'Den digitale danske model' læst op PODCAST: Få to artikler fra temaet 'Den digitale danske model' læst op Næste artikel PODCAST: Tv-producenter på vej mod ny guldalder PODCAST: Tv-producenter på vej mod ny guldalder