Set, læst og hørt: Torben Möger Pedersen

Torben Möger Pedersen streamer opera og lytter til fuglesang fra sine hjemmekontorer. Og så har han læst en geopolitisk analyse af USA’s fremtid.

I de sidste par måneder har jeg set kollegaer og forretningspartnere på Teams, Zoom og Skype i et omfang, jeg aldrig har oplevet før. Og det virker. Så når vi er tilbage i den normale verden, vil jeg tro, at vores måde at mødes på har forandret sig varigt. Meget færre hurtige ture til Bruxelles, London og New York og mange flere effektive Teams-møder. En opera-freak som mig har haft en fest. Alle de store operascener har lagt deres forestillinger ud – så jeg har set og ikke mindst hørt den mest fantastiske ’Carmen’ fra Paris-operaen, lyttet til Anna Netrebko og Renee Fleming fra The Med i New York og genset Det Kongelige Teaters flotte opsætning af ’La Bohème’ med Peter Lodahl, Maria Borsi og Sofie Elkjær. 

Jeg har det privilegium at have haft to hjemmekontorer. Et indendørs og et ude i haven. Så min aktivitet på pc’en har været akkompagneret af solsort, musvit, gøg og lærke – og af svanerne fra vores sø. Indimellem har jeg også spædet til med lidt Billie Holiday eller Sinne Eeg. Og så er Vivaldi og Mozart kommet på, når det er blevet sent. 

Login