Stor forskel på turisters villighed til at anbefale danske feriesteder

Der er en overordentlig væsentlig variation i turisters lyst til at anbefale danske byer. Det viser en ny turismeanalyse fra foreningen Dansk Kyst- og Naturturisme. 

Det er især de danske kyster og natur, som tiltrækker turister fra ind- og udland. Men konkurrencen mellem feriedestinationerne er hård. Der er stor forskel på, hvor attraktivt turisterne finder områderne, viser en helt ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme.

Skagen, Ribe og Samsø har de mest anbefalingsvillige feriegæster. Omvendt står det til, hvad angår Langeland, Aabenraa og Haderslev. Generelt har samtlige feriesteder dog en lav andel af kritikere.

Undersøgelsen konstaterer, at det især er kysterne og naturen, som tiltrækker turisterne.

Hele 69 procent af de adspurgte gæster siger, at det er kysterne, strandene og særlige naturområder, de er mest tilfredse med, når de holder ferie i Danmark. 

Du finder hele rapport her på Dansk Kyst- og Naturturismes hjemmeside.

Forrige artikel Generelt er dansk frugt og grønt stadig fri for pesticider over tilladte grænseværdier Generelt er dansk frugt og grønt stadig fri for pesticider over tilladte grænseværdier Næste artikel Antallet af grundskoleelever der undervises i iværksætteri er tredoblet på otte år Antallet af grundskoleelever der undervises i iværksætteri er tredoblet på otte år