Velfærdens 2025-plan

Hvordan fremtidssikrer vi det danske velfærdssamfund? Bliv inspireret af innovative tiltag og best practise i dette særtillæg til Ugebrevet Mandag Morgen.

Danmark er verdensberømt for sin velfærdsmodel. Ledere fra hele verden skeler misundeligt til Danmark og de andre nordiske lande for at lade sig inspirere.

Men velfærdssamfundet er truet. De ansatte drukner i bureaukrati og papirbøvl. Vi har svært ved for alvor at knække den sociale arv. Integrationen halter. Og danskernes tillid til at kunne fa° den rigtige behandling pa° landets sygehuse, den bedste undervisning i den offentlige folkeskole og andre prioriterede velfærdsydelser falder.

Mandag Morgen har de seneste ma°neder fokuseret pa° en række udfordringer for velfærdssamfundet. Vi er dykket ned i innovative tiltag og best practice. Vi er kommet med bud pa° nye løsninger. Vi har kaldt det Velfærdens 2025-plan.

Hent PDF

Forrige artikel Fra startup-nation til scaleup-nation Næste artikel Sundhed i skyen – et kig ind i den digitale fremtid på sundhedsområdet Sundhed i skyen – et kig ind i den digitale fremtid på sundhedsområdet