Historien i tal

Virtual reality og augmented reality er meget mere end computerspil

Virtual reality (VR) og augmented reality (AR) har udsigt til et 35 milliarddollar stort marked i 2025.

Mange har efterhånden prøvet et computerspil eller set en video med et VR-headset eller leget med en AR-applikation på deres telefon. Dette ser dog kun ud til at være starten på en digital revolution inden for brug af VR/AR, der vil sprede sig til flere sektorer væk fra underholdning.

Virtual reality (VR) og augmented reality (AR) har udsigt til et 35 milliarddollar stort marked, der ikke bare er drevet af underholdningsbranchen, men i høj grad også af sundhedsvæsnet og ingeniør- og byggeindustrien. I 2025 vil over halvdelen af markedet stadig ligge i underholdningsbranchen, men Goldman Sachs estimerer, at flere og flere industrier vil tage teknologien i brug i de kommende år. Tallene er baseret på et base-case-scenarie, hvor udviklingen i den nuværende efterspørgsel er brugt til at estimere markedet i 2025.

Læs mere her.

Kilde — Goldman Sachs Global Investment Research.

Læs også

Både øget effektivitet og større samfundsansvar fylder, når de større danske virksomheder forklarer deres engagement i verdensmålene. To tredjedele af de større danske virksomheder engagerer sig i FN’s verdensmål for større samfundsansvar såvel som at mindske spild i organisationen. Læs undersøgelsen her.

Mange gode effekter af en bedre kundeoplevelse for borgeren. McKinsey Global Instute viser i et nyt studie af flere lande, at når staten leverer en god kundeoplevelse, stoler borgerne mere på staten, bruger staten mindre, klager mindre og opper moralen blandt statens medarbejdere. Læs studiet her.

Facebook-brugere vil have et uafhængigt organ til at moderere indhold. Facebook har i år holdt høringer verden over, om hvordan indholdet på det sociale medie skal modereres. En rapport med høringssvarene gør det klart, at størstedelen ønsker et uafhængigt og gennemsigtigt organ. Læs Facebooks rapport om høringerne her.


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu