Handelsbetingelser for Ugebrevet Mandag Morgen


Enkeltartikler
Med klip kan du få adgang til enkeltartikler efter eget valg. Du får tilsendt en mail med et link der giver adgang til artiklen. Linket er personligt og må ikke deles. 

Abonnement
Med et abonnement får du fuld adgang til alle Mandag Morgens ugebreve og særpublikationer, samt et trykt eksemplar af Ugebrevet Mandag Morgen tilsendt hver mandag (ved forsendelse til udlandet tillægges gebyr). Abonnementet forudbetales for 12 måneder ad gangen og fornys automatisk ved periodens udløb, indtil det opsiges.

Betaling med betalingskort
Ved betaling med betalingskort opnås adgang til Ugebrevet Mandag Morgen med det samme, og beløbet bliver derfor trukket på betalingskortet, når abonnementsbetingelserne er godkendt, og man er oprettet som bruger. Der bliver fremsendt en kvittering til den oplyste email-adresse.

Prisregulering
Alle typer af abonnementer prisreguleres pr. 30/6 hvert år i henhold til prisudviklingen.

Fortrydelse og opsigelse
Alle nye abonnenter har fortrydelsesret. Skulle Mandag Morgen ikke leve op til forventningerne, kan man inden for de første 14 dage opsige abonnementet og få pengene refunderet for den resterede forudbetalte periode. Opsigelse af abonnementer skal ske skriftligt og senest 1 måned før den betalte periodes udløb.

Ugebrevet Mandag Morgen udgives af
Mandag Morgen Aps
Ny Kongensgade 10, 2. sal
1472 København K
CVR: 38253395

Telefon: 3393 9323

E-mail: mm@mm.dk