Brugsvilkår for mm.dk

 

MM Brief

Ved tilmelding til MM Brief accepterer du, at Mandag Morgen løbende sender dig emails med information om nyt indhold på mm.dk. Du giver samtidig tilladelse til, at Mandag Morgen kan kontakte dig med tilbud, markedsføring og anden information om produkter og aktiviteter i huset.

Når du klikker på links i MM Brief registreres dette, ligesom vi registrerer de oplysninger, du giver os ved tilmelding. Oplysninger indsamles og behandles i henhold til vores cookie- og privatlivspolitik. Vi videregiver kun dine oplysninger til tredjepart i det omfang, det er nødvendigt af tekniske årsager, f.eks. ved brug af vores eksterne service til udsendelse af emails.

 

Download og anden brug af indhold

Når du oplyser navn, e-mail, telefonnummer eller andre informationer ved download eller anden brug af indhold på mm.dk, giver du tilladelse til, at Mandag Morgen kan kontakte dig med tilbud, markedsføring og anden information om produkter og aktiviteter i huset. Dine oplysninger indsamles og behandles i henhold til vores cookie- og privatlivspolitik.

(opdateret 22/12-2016)