Kom et skridt foran med Mandag Morgen


Mandag Morgen leverer strategisk viden til samfundets beslutningstagere. Vi hjælper dig med at navigere i en stadig mere kompleks verden, hvor digitalisering, globalisering og klimaforandringer vender op og ned på samfundet, som vi kender det.

Vi vender risici til muligheder og holder et skarpt øje på såvel den økonomiske som den sociale og den miljømæssige bundlinje.

"Mandag Morgen inspirerer til en nytænkende debat på højt niveau om samfundets indretning og Danmarks positionering på en konkurrencepræget klode. Den kvalificerede journalistiske form gør tilegnelsen overkommelig og tilgængelig og gør derfor en forskel, der hvor der skal handles og træffes beslutninger."
 - Niels Aalund, udviklingsdirektør, Horsens Kommune

"Mandag Morgen glimrer ved at spænde vidt, men alligevel ikke at gå på kompromis med kvaliteten i analyser af såvel nationale som internationale politiske og samfundsøkonomiske problemstillinger samt nye tendenser lige fra teknologi til bæredygtighed."   
 - Niels Skovvart, afdelingsdirektør, Syd Fund Management

"Jeg er ikke altid enig i hverken vinkel eller substans, men jeg glæder mig om mandagen til at blive overrasket og oplyst. Mandag Morgens format og kvalitet betyder, at jeg får det læst og får en oplevelse af, at opnå både overblik og en viden, der giver mig lyst til at grave videre."
 - Stefan Hermann, rektor, Professionshøjskolen Metropol

Har du spørgsmål eller ændringer til et eksisterende abonnement, så kontakt os på abo@mm.dk eller 3393 9323.