Tænketanken Mandag Morgen søger ny projektchef, som er optaget af de store samfundsomstillinger – er det dig?
Er du nysgerrig på at forstå og bidrage til samfundets store udfordringer? Er du motiveret af at skabe indsigt og løsninger for mennesker og samfund? Og har du særlig viden om og erfaring med velfærdsudvikling?

Søg dette job
Tænketanken Mandag Morgen er en af landets førende politisk uafhængige tænketanke. Vi sætter velfærdssamfundets store spørgsmål og udfordringer på dagsordenen og bringer mennesker sammen for at inspirere til nye løsninger - om bl.a. velfærd, grøn omstilling, digitalisering, ledelse og demokrati. Vores samarbejdspartnere er offentlige, private, faglige og frivillige organisationer, som vil forstå og bidrage til udviklingen af samfundet. Sammen skaber og formidler vi ny viden. Vi afholder, konferencer, workshops og driver netværk. Vi udvikler og afprøver nye indsatser og finder nye veje til bedre og mere borgerrettet velfærd. Vores arbejde bygger altid på solide analyser, bred aktørinddragelse, nytænkning og skarp kommunikation. Vi leder efter en ny projektchef med indsigt i innovation og velfærdsudvikling Vi leder efter en ny projektchef, som kan være en markant drivkraft, der bidrager til vores vision om at skabe indsigt og løsninger for mennesker og samfund. Du får bl.a. ansvaret for at udvikle, sælge og drive nye, innovative velfærdsprojekter i samarbejde med kommuner, regioner, fonde og andre aktører, der er optaget af at udvikle den offentlige velfærd. I kraft af dit faglige overblik og dit kendskab til relevante aktører har du øje for, hvor nye dagsordenssættende projekter kan opdyrkes, og hvilke partnere, der skal med ombord. Med din erfaring og værktøjskasse kan du sætte relevante innovationstilgange i spil - fx designtænkning, adfærdsdesign, samskabelse, systemisk forandring mm. - og sikre optimal værdi i projekterne samtidigt med, at du leder dine projektteams med øje for både deadlines og meningsskabelse for dine kollegaer. Vi søger også en kollega, der:
  • Har dokumenteret projektledererfaring. Som projektchef skal du stå i spidsen for udvalgte projekter af en vis størrelse og kompleksitet. Derfor skal du - indadtil og udadtil - med sikker hånd kunne styre store projekter med forskellige interessenter ombord.
  • Er en garvet analytiker. Du skal kunne forstå og mestre forskellige analysedesigns og -tilgange og sætte dem i spil på en den måde, der skaber mest værdi for de konkrete projekter.
  • Kan udvikle og tænke kommercielt. Som projektchef får du et salgs- og udviklingsansvar, og du skal derfor kunne identificere, opsøge, konceptualisere og sælge nye projektideer til relevante samarbejdspartnere.
  • Er en skarp formidler. Vi forventer, at du på skrift og i tale kan reducere komplekst stof til stærke budskaber for relevante målgrupper.
  • Trives på gulvet. Tænketanken Mandag Morgen udvikler og faciliterer events, debatter og konferencer. Som projektchef skal du kunne trives i rollen som både oplægsholder og moderator.
  • Har mindst syv års arbejdserfaring. Vi er et ungt team med et stort drive, men vi har også brug for erfarne kræfter. Som projektchef skal du være sparringspartner for bl.a. analytikere og senioranalytikere på diverse projekter, bidrage til intern kompetenceudvikling og udvide dine kollegaers metodiske og analytiske værktøjskasse.
Vi er et hold - så søger vi en holdspiller Hos Tænketanken Mandag Morgen bliver du en del af et team af analytikere, innovatører, projektledere og kommunikatører, som brænder for at bidrage til samfundets store omstillinger. Vi er en uformel arbejdsplads med højt til loftet og et stærkt fællesskab. Derfor forventer vi også, at du er en teamspiller, der sætter holdet først, og du skal være imødekommende, ukrukket og konstruktiv i din tilgang til opgaver såvel som kollager. Tænketanken Mandag Morgen er en de bærende afdelinger i en af landets førende medie- og innovationsvirksomheder Altinget / Mandag Morgen. Vi holder til i Ny Kongensgade 10 i det indre København. Dermed bliver du en del af en arbejdsplads, som på flere måder er optaget af at sætte dagsorden, og hvor du får en stor berøringsflade med andre fagligheder end din egen. Vi er et hus med en stor faglig integritet, men vi gør også en dyd ud af at pleje det kollegiale fællesskab. Vi har bl.a. en bogklub, drikker fyraftensøl i ny og næ og mødes på tværs af afdelinger til hyggelige, sociale arrangementer. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37,5 timer om ugen. Vi har fleksible arbejdstider, og tiden med COVID-19 har vist os, at hjemmearbejde også fremover kan fungere som en fleksibelt alternativ for de kollegaer, som ønsker det. I nogle projekter, eksempelvis ifbm. eventafvikling, kan der forekomme aftenarbejde og enkelte overnatninger ude i landet. Løn og vilkår efter aftale. Send din ansøgning og CV til souschef Mathias Heilesen senest den 18. juni 2021 via knappen 'ANSØG OM JOB'. Første samtalerunde afholdes i uge 25. Forventet jobstart til august. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Tænketanken Mandag Morgens souschef Mathias Heilesen på mkh@mm.dk eller tlf. 2990 1589. Du kan læse mere om vores arbejde samt nuværende og tidligere projekter her.
    Søg dette job