Gå til det nye mm.dk
view counter

Lean & Green

Ny Mandag Morgen workshop

 

Mandag Morgen etablerer nu Danmarks første Lean & Green-workshop for danske virksomheder og organisationer. Det sker i samarbejde med den britiske konsulentvirksomhed SA Partners.

Gennem praktiske workshops og detaljeret coaching fra SA Partners’ eksperter, vil vi udforske perspektiver og muligheder for anvendelse af Lean & Green i Danmark.
 

Målgruppen for workshoppen er virksomhedsledere og ledende medarbejdere, der har interesse i at arbejde strategisk, innovativt og forretningsmæssigt med miljø- og ressourceeffektivitet. Herunder medarbejdere med ansvar for Lean og/eller Miljø-/bæredygtighedsindsatsen i såvel private virksomheder som offentlige i institutioner. 

Medlemsskabet omfatter 4 heldags workshops samt fri adgang til Mandag Morgens omfattende database af analyser om nye økonomiske, teknologiske og samfundsmæssige trends med betydning for såvel virksomheders globale konkurrenceevne som samfunds velfærd.

Første workshop finder sted i Februar 2014 og gennem de fire møder vejledes medlemmerne i, hvordan de konkret kan udvikle en Lean & Green forretningsmodel med udgangspunkt i de værktøjer, som er beskrevet i SA Partners og den amerikanske GreenBizz-guru Hunter Lovins' nye bog, Creating a Lean & Green Business System.

Workshoppen er den første af sin slags i Danmark. Du og din virksomhed har dermed mulighed for at være blandt frontløberne inden for dette nye tankesæt, der vurderes at blive et af de vigtigste omdrejningspunkter i fremtidens globale konkurrence.

Mere informtion om pris, tilmelding og program for møderne

Du er velkommen til at kontakte Bjarke Wiegang på e-mail (bw@mm.dk) eller telefon (3370 7105), hvis du ønsker mere information om workshoppen.

Her kan du få Lean & Green forklaret på to minutter.

Gå til top

Gå til top

Mandag Morgen,
Valkendorfsgade 13, Postbox 1127, 1009 København K, Tlf: +45 3393 9323, Fax: +45 3314 1394,
Følg Mandag Morgen:

Credits

Executive Summary er låst. Log ind eller klik hér og få gratis adgang til resuméer.

Artiklen er låst. Log ind eller tegn abonnement hér.