3D-print


Nu kan man 3D-printe i diamant

Nu kan man 3D-printe i diamant

Grænserne for, hvor man kan anvende 3D-print til at udforme komplekse komponenter, er rykket

Kræver adgang til Mandag Morgen | MM Next" 1
Print fremtiden

Print fremtiden

3D-print vil åbne for mere fleksibel, effektiv og miljøvenlige produktion, men danske virksomheder er langt fra at have implementeret teknologien. Er det manglende viden? Er det en træg fremstillingsindustri? Eller skyldes det, at 3D-print fået ry for at være noget, ingeniører printer på hobbybasis hjemme i kælderen?

Ecco tester 3D-printede og brugertilpassede såler

Ecco tester 3D-printede og brugertilpassede såler

Ecco Sko har netop præsenteret et koncept for 3D-printede, individuelt tilpassede sko ud fra brugerens fødder og gang. Det hele tager et par timer, og Ecco demonstrerer det på forsøgsbasis for udvalgte kunder i Amsterdam i næste uge.

Kræver adgang til Mandag Morgen | MM Next"

3D-printere skaber disruption og øger kopivarekriminalitet

Den globale produktion af kopivarer stiger stadig med voldsom hast. ICC, Det Internationale Handelskammer, skønner, at kopivarers globale økonomiske konsekvenser i 2015 når op på svimlende 11.500 mia. kr. Set i det lys bidrager piratkopiering via 3D-printere endnu ikke med de store summer, men det er udelukkende et spørgsmål om tid, før 3D-teknologien slår igennem. Mandag Morgen var med, da den globale varemærkeorganisation MARQUES for nylig diskuterede 3D-printere og piratkopiering i Wien.

Kræver adgang til Mandag Morgen | MM Next"

Den tredje industrielle revolution er i gang

3D-printeren er ved at blive hvermandseje. Og vi har kun set begyndelsen på mulighederne. Teknologien vil ændre betingelserne for at drive forretning og nedbryde skellet mellem producent og forbruger.