Digitaliseringspagt opdaterer Danmarks offentlige tjenester

Den danske offentlige sektor ligger i den internationale top, hvad digitalisering angår. I de nærmeste år skal tjenesterne forbedres yderligere gennem den såkaldte digitaliseringspagt. Mange af de kommende digitale tilbud svarer til tjenester, som allerede findes i Estland.

Selvom Estlands digitale tjenester i mange henseender er mere konsekvente og avancerede end herhjemme, er den danske offentlige sektor bestemt godt med. I FNs årlige E-government survey er Danmark faktisk det førende land i verden, når man sammenregner kvaliteten af den digitale infrastruktur, digitaliseringen af offentlige tjenester og befolkningens uddannelsesniveau.

I EUs årlige Digital Economy and Society Index ligger Finland på en samlet førsteplads, tæt fulgt af Estland, Holland og Danmark.

Alligevel er der mange danskere, der lige skal tage en dyb indånding, inden de kaster sig ud i at gå på e-Boks eller at skrive elektroniske fakturaer. De danske tjenester står dog over for en væsentlig opdatering. I foråret blev den daværende regering, KL og Danske Regioner enige om en såkaldt ’digitaliseringspagt’, der skal sætte skub i udviklingen i de kommende år.

Login

 • Anmeld

  aostv · Thanks for the news

  Thanks for News

  Hey, i have seen this news now on aos tv which is quite interesting though.
  https://aostvapk.fun/

 • Anmeld

  cinemaapk · cinemaapk is the best choice

  Cinema APK

  Download Cinema APK for your iPhone and PC from https://cinemaapk.info/ so that you can download 4K movies and shows for free