Apple opruster på beskyttelse af privatlivet

Blandt Apples nye tilbud er et anonymt loginsystem og værktøjer til at forhindre, at apps følger med i, hvor man befinder sig.

Af Tripp Mickle, Wall Street Journal

Apple markedsfører nu sig selv som digital privatlivsforkæmper med et anonymt loginsystem og funktioner, der forhindrer apps i at registrere brugeres lokalitet. Et træk, der skal differentiere Apple yderligere fra Google og Facebook, som har tjent formuer på at spore brugeraktivitet og -adfærd.  

Til et møde med cirka 6.000 softwareudviklere 3. juni bekendtgjorde selskabet bag iPhonen, at det mobilstyresystem, der kommer til efteråret, iOS 13, vil indeholde en særlig login-funktion, der gør, at man kan logge på apps uden at afgive nogen personlig information. Brugerne vil kunne generere automatiserede og tilfældige e-mailadresser leveret af Apple i stedet for at bruge deres egen.

Login

  • Anmeld

    umtvapk · Apple Security is Great

    Apple Security is Great

    Apple security system is always great to look at but the iOS operating system allows third party app stores such as TutuApp and AppValley with movie apps such as unlockmytv for the HD and 4K movies.
    https://unlockmytv.xyz/