Bæredygtige LEGO-klodser :: Sydkorea viser vej til industri 4.0

Og så kan man finde gode råd til at undgå ludomani i en ny online guide.

LEGO har som målsætning, at alle de materialer selskabet anvender til klodser og emballage, skal være bæredygtige inden 2030.

I 2015 ansatte de hundrede mand til at udvikle plastik på basis af planter snarere end olie, og nu har LEGO lanceret den første serie af grønne klodser med det nye materiale. Vi fortæller om LEGO's arbejde med udviklingen – og hvorfor der stadig er langt igen, før den klassiske firkantede klods er helt miljørigtig.
 
I Sydkorea bevæger de sig hastigt mod det gennemdigitaliserede industri 4.0-samfund. Sydkoreanerne har også nedsat et disruptionråd, som har identificeret de afgørende teknologier, hvor man vil være i front med udviklingen – og som derfor får særlig støtte.

I dagens klumme fra Innovation Center Denmark i Seoul er der en kraftig opfordring til danske virksomheder, startups og skoler om at gribe muligheden for at gå med og blive del af udviklingen i Sydkorea.
 
Og så kan vi fortælle om et nyt website- ansvarligt spil - der skal hjælpe de mange, der gambler online, med at undgå at blive lokket af de værste tricks og lovligt smarte velkomstbonusser i kasinoerne. Det er en stor målgruppe. Center for Ludomani skønner, at 125.000 danskere har en eller anden grad af problemer, der involverer spil.
 
God fornøjelse med læsningen!

Forrige artikel Skal techgiganterne stå for censuren? Skal techgiganterne stå for censuren? Næste artikel Man kan ikke forudsige fremtiden - men man er nødt til at prøve Man kan ikke forudsige fremtiden - men man er nødt til at prøve