Bilen bliver butik, hotel, værksted, kontor…

Verdens største bil-fabrikant, Toyota, har præsenteret deres bud på fremtidens transport baseret på fleksible, el-drevne og selvkørende køretøjer, som både kan transportere mennesker og varer - og endda ombygges til rullende butikker, kontorer eller hotelværelser.

Kernen i visionen er en lille kassevogn, kaldet e-Palette, som kan indrettes meget fleksibelt - blandt andet fordi batterierne ligger i bunden af karrosseriet, og fordi der ikke er nødt til at være en førerplads med rat og instrumentpanel, når vognen er selvkørende.

Det betyder, at det samme køretøj kan indrettes som minibus, varevogn, kontor, butikslokale, værksted eller til overnatninger. Om nødvendigt kan indretningen hurtigt tilpasses, så den samme vogn kan bruges til vidt forskellige formål, når den automatisk kører rundt i løbet af dagen.

Forrige artikel Oscar nomineret Virtual Reality kortfilm Oscar nomineret Virtual Reality kortfilm Næste artikel VIDEO: Station F - 1.000 startups i en nedlagt togstation VIDEO: Station F - 1.000 startups i en nedlagt togstation