Tænketanken Mandag Morgen søger praktikanter til efterårs- og vintersemesteret 2017/18. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, så længe du er dygtig, engageret og nysgerrig.

Vi er en politisk uafhængig tænketank, der skaber indsigt og mødesteder for mennesker, som vil forandre verden. Vores samarbejdspartnere er offentlige, private, faglige, filantropiske og frivillige organisationer. Sammen med dem finder vi nye veje til bedre velfærd, flere arbejdspladser og et stærkere demokrati.

Som praktikant tager du aktiv del i dette arbejde og indgår i teams på vores forskellige projekter.

Vi lægger stor vægt på din faglige og personlige udvikling. Du får personlig sparring undervejs, selvstændige opgaver og en stor kontaktflade internt og eksternt. Hvis dine kompetencer matcher igangværende og kommende projekter, kan der desuden være mulighed for ansættelse bagefter.

Vi søger praktikanter med én eller flere af disse kompetencer:

  • Analyse: Du er god til at interviewe, men har også styr på spørgeskemaer og kan dykke ned i store og komplekse datasæt. Du tænker i nye sammenhænge og løsning af komplekse problemer.
  • Formidling: Du skriver godt og fængende uden at hænge fast i klicheerne. Du har blik for digital kommunikation og professionel brug af sociale medier.
  • Events: Du er en dygtig eventmager, der brænder for at skabe nye og engagerende mødesteder. Du har mod på at løfte eventopgaver på alle niveauer – fra konceptudvikling til deltagerhåndtering.

Alle kandidater skal desuden kunne genkende sig selv i følgende:

  • Du er god til at tale med mange og forskellige mennesker.
  • Du kan have flere bolde i luften samtidig og er god til at planlægge din tid.
  • Du er nysgerrig på samfundsudviklingen og vores kunders behov.
  • Du kan lide at arbejde i teams.
  • Du er imødekommende og fleksibel – og har en god portion selvironi!

Rammerne

Det er en fuldtidsbeskæftigelse (37 timer ugentligt) at være praktikant i Tænketanken Mandag Morgen. Næste forløb, efterår/vinter 2017/18, varer fra den 21. august 2017 til og med den 1. februar 2018.

Som en del af praktikopholdet får du betalt frokostordning og 1 uges ferie.

Vores kontorer er i St. Kongensgade 10 i København. Vi har fleksible arbejdstider, dog skal du forvente som udgangspunkt at stå til rådighed mellem kl. 9 og 16 i alle hverdage.

Vi er en uformel arbejdsplads med højt til loftet, et stærkt fællesskab og en stor professionel integritet.

 

Sådan søger du

Send din ansøgning inkl. cv, karakterudskrifter og evt. udtalelser til Mandag Morgen på praktik@mm.dk senest søndag d. 16. april 2017.

Vi afholder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb, og vi forventer at have ansættelserne på plads i slutningen af april. Første arbejdsdag er mandag den 21. august 2017.

Det er dit ansvar at afklare, at praktikforløbet stemmer overens med de gældende regler på dit studie.

Har du spørgsmål til Mandag Morgens praktikprogram, kontakt souschef Iben Berg Hougaard (ibh@mm.dk).