• Kurt Wissendorf Møller ·

  Landbrugets dødsdrift.

  Som alt andet i denne verden er osse landbruget under forandring, men ligesom den øvrige verden er konservative værdier styrende i disse år, osse inden for landbruget.
  En stædig tro på, at hvis vi bare fortsætter som hidtil, så vil alt løse sig.
  Det vil det så ikke.
  Vi er blevet tudet ørerne fulde af kravet omstillingsparathed, men den eneste effekt i landbruget har været en stejl afvisning.
  Dermed er landbruget ude af sync med resten af befolkningen til deres egne store overraskelse.
  Hovedsageligt kan årsagen opgøres til, at landbruget fuldstændig har misforstået det helt væsentlige, at de er forbrugernes leverandører og ikke deres herrer.
  Denne opfattelse er gennem årene blevet understøttet af en stadig stigende overførsel af subsidier fra forbrugerne til landbruget, således an så at sige betaler for varen to gange.
  Tåbeligheder forstærkes yderligere af, at landbruget mener at de kan slippe ud af deres gældsfængsel ved at producere til eksport, hvilket bare betyder, at danske skatteborgere og forbrugere sikrer billige fødevarer til aftagerlandene.
  Alt imens nedbrydes naturgrundlaget for os allesammen, hvilket betyder, at vi allesammen endnu engang må til lommerne, samt acceptere forringet livskvalitet.
  Kan nogen forklare, hvorfor bybefolkningen ikke skulle være sure endda med god grund?