En siamesisk tvillings ret til at onanere: For fræk til at være sand?

En fælles penis har ført til en ondsindet retssag mellem siamesiske tvillinger, skriver en amerikansk hjemmeside. Billedet af tvillingeparret er ægte, men hverken tvillingerne eller deres penis er på vej i retten.  

“Han bliver ved med at onanere uden mit samtykke. Det er et seksuelt overgreb”.

Sådan skulle Alfred angiveligt have sagt, da han valgte at hive sin siamesiske tvilling Wilbert med i retten. Det skriver i hvert fald det amerikanske medie World News Daily Report.

Historien har hittet på Facebook, hvor artiklen er delt 63 gange og flere end 60.000 har klikket ‘synes godt om’.

Men det lader til, at forfatteren har trykket den lidt for meget af. For historien passer ikke.

Tvillingerne deler rigtig nok penis, som der står i artiklen. Men at deres penis har ført til konflikter mellem dem, og nu også en ondsindet retssag, er ikke rigtigt. Det skriver det amerikanske faktatjekmedie Hoax Alert.

 Man behøver heller ikke være den helt store faktatjekker for at konstatere, at historien ikke har noget på sig. Hvis man læser 'det med småt' i bunden af World News Daily Reports hjemmeside, så står der nemlig, at mediet "påtager sig alt ansvar for deres satiriske indhold, hvis nogle hopper i fælden'. De tilføjer, at alle karakterer er fiktive, men at nogle kan være baseret på virkelige personer.

Og billedet i artiklen forestiller da også et ægte siamesisk tvillingepar. Det er nemlig Ronnie og Donnie Galyon, og ikke Alfred og Wilbert Peterson, som der står i artiklen.

Slår du op i Guiness World Record finder du Ronnie og Donnie, som har rekorden som de ældste siamesiske tvillinger i verden, både nulevende og nogensinde.

De er ikke 54 år, som der står i artiklen, men fylder derimod 66 i år 2017.

Også den delstat, hvor tvillingerne bor, er ændret i artiklen. De bor nemlig ikke i Michigan, men derimod i Ohio, hvor de også er født.

Hvad er det så med den penis?

Ronnie og Donnie Galyon har hver deres arme og ben, hjerte og mave. De hænger sammen fra bryst til bækken og deler derfor både nedre fordøjelseskanal, lyske og rektum. Og så har de én penis, som kun Donnie har kontrol over, oplyser den næsten 100 år gamle tabloidavis New York Daily News.

 

Forrige artikel Finanslovsforslaget ingen dansker vil stå model til Finanslovsforslaget ingen dansker vil stå model til Næste artikel Skrev Barack Obama en truende hilsen til Donald Trump? Skrev Barack Obama en truende hilsen til Donald Trump?