Betaler NASA dig en høj løn for at ryge hash i et forsøg?

Angiveligt kan du få en klækkelig sum penge og fri hash, hvis du melder dig til et forsøg hos NASA. Lyder det for godt til at være sandt, så er det fordi, det rent faktisk ikke er sandt.

NASA søger deltagere, der vil deltage i et forsøg, hvor deltagerne skal hvile i 70 dage - og i den forbindelse skal de også ryge hash, hedder det i et opslag på blandt andet hjemmesiden Solexchenge.

Deltagerne vil ifølge opslaget få en belønning på 18.000 dollar, der svarer til omkring 120.000 kr.

Efterlysningen har vakt stor interesse blandt ikke mindst amerikanere, hvor nogle formentlig bliver skuffede. Opslaget er nemlig falsk.

I NASAs beskrivelse af forskningsprojektet står der ikke noget om, at forsøgspersonerne skal ryge cannabis på livet løs.

Projektet indgår som en del af rumfartsorganisationens løbende forskning i, hvordan kroppen opfører sig i vægtløstilstand. Det kan på jorden angiveligt sammenlignes med at ligge i sengen i længere tid.

Forrige artikel Kvinde fundet død hjemme hos familien Clinton? Kvinde fundet død hjemme hos familien Clinton? Næste artikel Aalborg Karneval blev ramt af terrorrygte Aalborg Karneval blev ramt af terrorrygte