Dit valgkort er på vej!

Uroen breder sig tilsyneladende på de sociale medier. Mange undrer sig over, hvor deres valgkort bliver af. Det er på vej, forlyder det.

På både Twitter og Facebook undrer vælgere sig over, hvor deres valgkort bliver af. Og den undren bliver formodentlig ikke mindre af, at andre oplyser, at de skam har fået deres for flere dage siden.

Men der er ikke grund til bekymring.

Det er KommuneData (KMD), der har ansvaret for at trykke og udsende de over fire millioner valgkort - eller helt præcist 4.557.652. Og KMD har som planlagt afsluttet deres arbejde i går. Samtlige valgkort er trykt og lagt i konvolutter, oplyser Christoffer Hellmann, der er pressechef i KMD, til TjekDet. 

Næste led i kæden er at få brevet frem til din postkasse. Det sker med PostNord, hvor presseafdelingen fortæller, at det også hos dem går efter planen. 

Så har du endnu ikke modtaget dit valgkort, så væbn dig med tålmodighed. Det burde være lige om hjørnet.

Skulle det alligevel ske, at valgkortet ikke når frem, at hunden har spist det, eller at det er røget ud med reklamerne, så kan du sagtens stemme uden. Bare husk legitimation.

Og ved du ikke, hvor du skal stemme, så kan du kontakte borgerservice i din kommune.

Forrige artikel Store udsving mellem kommunerne i udgifterne til førtidspension Store udsving mellem kommunerne i udgifterne til førtidspension Næste artikel Falsk kampagne vil gøre det svenske flag mere 'muslimsk' Falsk kampagne vil gøre det svenske flag mere 'muslimsk'
Bilka er lige nu et populært mål for fupkonkurrencer

Bilka er lige nu et populært mål for fupkonkurrencer

For at sprede lidt glæde i coronakrisetiden, udlover Bilka i Skalborg spritnye høretelefoner til 10 heldige vindere. Sådan lyder det i et populært opslag på sociale medier. Men Bilka har intet med konkurrencen at gøre - den er et fupnummer. I øjeblikket lægger flere af kædens varehuse ufrivilligt navn til svindelnummeret.

Helle Thorning-Schmidt bliver medlem af Facebooks nye

Helle Thorning-Schmidt bliver medlem af Facebooks nye "højesteret"

Jurister, menneskerettighedssaktivister, digitale eksperter og en tidligere dansk statsminister er blandt de udpegede medlemmer af Facebooks nye tilsynsråd. De skal tage stilling til, hvilke typer indhold der løbende skal fjernes på det sociale medie. 

Forvirring om (falsk) coronaskilt: Mener hun virkelig det helt alvorligt?

Forvirring om (falsk) coronaskilt: Mener hun virkelig det helt alvorligt?

En amerikansk demonstrant hånes på sociale medier for at holde et protestskilt med et konspirerende budskab, der beskylder Barack Obama for at stå bag coronakrisen. Men billedet er manipuleret. I virkeligheden står der noget helt andet på skiltet, som hun brugte til at demonstrere mod nedlukningen af Californien under coronakrisen. 

Hvor mange muslimer er der i Danmark?

Hvor mange muslimer er der i Danmark?

Antallet af muslimer i Danmark er ofte genstand for debat på sociale medier. Ikke mindst fordi der ikke findes officielle danske opgørelser. Nye beregninger viser nu, at tallet sandsynligvis er lavere end tidligere vurderet.