Dit valgkort er på vej!

Uroen breder sig tilsyneladende på de sociale medier. Mange undrer sig over, hvor deres valgkort bliver af. Det er på vej, forlyder det.

På både Twitter og Facebook undrer vælgere sig over, hvor deres valgkort bliver af. Og den undren bliver formodentlig ikke mindre af, at andre oplyser, at de skam har fået deres for flere dage siden.

Men der er ikke grund til bekymring.

Det er KommuneData (KMD), der har ansvaret for at trykke og udsende de over fire millioner valgkort - eller helt præcist 4.557.652. Og KMD har som planlagt afsluttet deres arbejde i går. Samtlige valgkort er trykt og lagt i konvolutter, oplyser Christoffer Hellmann, der er pressechef i KMD, til TjekDet. 

Næste led i kæden er at få brevet frem til din postkasse. Det sker med PostNord, hvor presseafdelingen fortæller, at det også hos dem går efter planen. 

Så har du endnu ikke modtaget dit valgkort, så væbn dig med tålmodighed. Det burde være lige om hjørnet.

Skulle det alligevel ske, at valgkortet ikke når frem, at hunden har spist det, eller at det er røget ud med reklamerne, så kan du sagtens stemme uden. Bare husk legitimation.

Og ved du ikke, hvor du skal stemme, så kan du kontakte borgerservice i din kommune.

Forrige artikel Store udsving mellem kommunerne i udgifterne til førtidspension Store udsving mellem kommunerne i udgifterne til førtidspension Næste artikel Falsk kampagne vil gøre det svenske flag mere 'muslimsk' Falsk kampagne vil gøre det svenske flag mere 'muslimsk'
Fik du læst? Hvor mange børn får egentlig ministerpension?

Fik du læst? Hvor mange børn får egentlig ministerpension?

Over sommeren kan du læse eller genlæse de mest læste artikler på tjekdet.dk. Vores artikel om pension til ministres børn er over et år gammel. Borgerlige ministre måtte forlade deres poster ved folketingsvalget forleden. Og et borgerforslag mod pension til ministerbørn prægede dagsordenen i foråret. To begivenheder der måske har været med til at give artiklen nyt liv i år.

Fik du læst? Her er verdens rigeste lande

Fik du læst? Her er verdens rigeste lande

Over sommeren kan du læse eller genlæse de mest læste artikler på tjekdet.dk. Artiklen med suverænt flest læsere i år ser på, hvilket land, der er det rigeste i verden. Det er slet ikke så nemt at afgøre, viste vores faktatjek. 

Direktørsvindel rammer hårdest i sommerferien

Direktørsvindel rammer hårdest i sommerferien

Det er sommer, og direktionsgangen er højst sandsynligt ferietom. Dermed er højsæsonen for direktørsvindel indledt, hvor 'ikke-ferieramte' medarbejdere får en fupmail, der hævdes at komme fra direktøren.

LEGO-ejer misbruges i bitcoin-svindelnummer

LEGO-ejer misbruges i bitcoin-svindelnummer

For tiden tjener LEGO-ejer Kjeld Kirk Kristiansen bunkevis af penge på at investere i bitcoin, og du kan gøre det samme, lover artikel. Men der er tale om rendyrket snyd. 

Nej, din smartphone giver dig ikke horn i nakken

Nej, din smartphone giver dig ikke horn i nakken

Flere danske og udenlandske medier har de seneste uger berettet om et australsk studie, der beskylder smartphones for at give dig horn i nakken. Men den konklusion er helt gal, siger to forskere, der også er betænkelige ved, at studiets hovedforfatter forhandler puder, som skulle afhjælpe nakkesmerter.