Eiffeltårnet mindedes ofre i Stockholm - men ikke i gult og blåt

Eiffeltårnet var fredag angiveligt lyst op i blåt og gult til minde om ofrene for det formodede terrorangreb i Stockholm. Men billedet er ikke fra i år.

Et billede af Eiffeltårnet iklædt det svenske flags farver cirkulerer på de sociale medier.

Billedet hævdes at være taget fredag den 7. april 2017 om aftenen - samme dag som den svenske hovedstad Stockholm blev ramt af et angiveligt terrorangreb, hvor fire blev dræbt og flere såret.

Den svenske udsmykning af det franske vartegn hævdes at være et sket til minde om ofrene for angrebet.

Billedet er dog fra sidste år i forbindelse med EM i forbold. Tårnets lysudsmykning blev dog slukket fredag aften til minde om ofrene, som det også fremgår af tårnets Twitterprofil.

Forrige artikel "Russerne tror på, at der er krise i Europa" Næste artikel Falske nyheder har nu også ramt investorer på pengepungen
Bilka er lige nu et populært mål for fupkonkurrencer

Bilka er lige nu et populært mål for fupkonkurrencer

For at sprede lidt glæde i coronakrisetiden, udlover Bilka i Skalborg spritnye høretelefoner til 10 heldige vindere. Sådan lyder det i et populært opslag på sociale medier. Men Bilka har intet med konkurrencen at gøre - den er et fupnummer. I øjeblikket lægger flere af kædens varehuse ufrivilligt navn til svindelnummeret.

Helle Thorning-Schmidt bliver medlem af Facebooks nye

Helle Thorning-Schmidt bliver medlem af Facebooks nye "højesteret"

Jurister, menneskerettighedssaktivister, digitale eksperter og en tidligere dansk statsminister er blandt de udpegede medlemmer af Facebooks nye tilsynsråd. De skal tage stilling til, hvilke typer indhold der løbende skal fjernes på det sociale medie. 

Forvirring om (falsk) coronaskilt: Mener hun virkelig det helt alvorligt?

Forvirring om (falsk) coronaskilt: Mener hun virkelig det helt alvorligt?

En amerikansk demonstrant hånes på sociale medier for at holde et protestskilt med et konspirerende budskab, der beskylder Barack Obama for at stå bag coronakrisen. Men billedet er manipuleret. I virkeligheden står der noget helt andet på skiltet, som hun brugte til at demonstrere mod nedlukningen af Californien under coronakrisen. 

Hvor mange muslimer er der i Danmark?

Hvor mange muslimer er der i Danmark?

Antallet af muslimer i Danmark er ofte genstand for debat på sociale medier. Ikke mindst fordi der ikke findes officielle danske opgørelser. Nye beregninger viser nu, at tallet sandsynligvis er lavere end tidligere vurderet.