Endnu engang lokkes med falske gratis flybilletter

Norwegian advarer mod svindelnummer på Facebook. Du kan IKKE vinde to gratis flybilletter. Konkurrencen er falsk og et forsøg på at lokke dig i en fælde.

I sidste uge var det SAS. I denne uge er det flyselskabet Norwegian, der misbruges i et svindelnummer, som skal få Facebookbrugere til at tro, at de har vundet flybilletter.

Ifølge den falske kampagne kan man vinde to gratis flybilletter i anledning af flyselskabets 24 års fødselsdag.

Af opslaget fremgår det, at man skal dele og like opslaget, samt svare på en række underlige spørgsmål. Norwegian advarer på sin Facebookside mod svindelnummeret:

"Advarsel! I øjeblikket cirkulerer en falsk spørgeundersøgelse på Facebook. Brugere opfordres til at svare på spørgsmål om Norwegian, trykke "share", for så at vinde billetter. Dette er spam og har ingen tilknytning til Norwegian! Lad derfor venligst være med at klikke på linket," oplyser Norwegian.

Men hvorfor opstår disse kampagner hele tiden? Når man deler og liker opslaget, så kan bagmændene sende meddelelser med for eksempel kommercielt indhold til Facebookbrugerne.  

Opslaget indeholder i øvrigt et link til hjemmesiden www.norwegian-dk.com. Men Norwegians hjemmeside hedder rettelig www.norwegian.com/dk.


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu




Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu