Facebook vil ikke vise dine data for alle

Nej, alt hvad du nogensinde har slået op, bliver ikke offentligt fra og med i morgen.

”Alt hvad du nogensinde har slået op, bliver offentligt fra og med i morgen. Sågar meddelelser, som du har fjernet og alle billeder.” 

Sådan lyder indledningen i et opslag, der i den forløbne uges tid er blevet delt igen og igen på Facebook.

Men budskabet er uden hold i virkeligheden. Påstanden opstod første gang i 2012, hvor et viralt rygte antydede, at Facebook ville ændre brugernes rettigheder til deres indhold, så for eksempel dine billeder ikke længere kun kunne ses af vennerne. Dengang meddelte Facebook officielt, at rygtet ikke havde noget på sig.

Og det sociale medies afvisning kan stadig læses på en Facebookside. 

Forrige artikel Skat advarer mod fupmails Skat advarer mod fupmails Næste artikel McDonalds sælger naturligvis ikke menneskekød McDonalds sælger naturligvis ikke menneskekød