Google topper globalt

Her er de 10 mest populære websteder i verden.

 


Hvor mange gange har du været forbi Google i dag for at søge information? Sikkert flere gange. Søgemaskinen er da også det mest besøgte websted globalt. Det viser en opgørelse fra Alexa.com, som sporer millioner af internetbrugere og laver lister over de mest besøgte websteder.

De 10 mest populære websteder i verden

| Forstør   Luk

Kilde: alexa.com


Google rangerer som nummer 1 i hele Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten og i dele af Afrika og Asien.

YouTube og Facebook er de næstmest populære websteder, men ikke alle steder i verden. Er man f.eks. fra Kina, foretrækker man formentlig den førende kinesiske søgemaskine Baidu, shopper på verdens største e-handelsplatform Taobao eller surfer rundt på kinesernes direkte konkurrent til Facebook, QQ.

Kina har så mange brugere på nettet, at Taobao ligger på en 10.-plads på den globale rangliste over verdens mest besøgte hjemmesider.

Wikipedia, Yahoo og den indiske version af Google ligger også i top-10. Det bekræfter, at størstedelen af vores brug af internettet benyttes til at finde information.

 

Forrige artikel Facebook foretager massiv udrensning af falske brugere Facebook foretager massiv udrensning af falske brugere Næste artikel Klimaskeptikere mener de er i deres fulde ret til at vildlede Klimaskeptikere mener de er i deres fulde ret til at vildlede