Google topper globalt

Her er de 10 mest populære websteder i verden.

 


Hvor mange gange har du været forbi Google i dag for at søge information? Sikkert flere gange. Søgemaskinen er da også det mest besøgte websted globalt. Det viser en opgørelse fra Alexa.com, som sporer millioner af internetbrugere og laver lister over de mest besøgte websteder.

De 10 mest populære websteder i verden

| Forstør   Luk

Kilde: alexa.com


Google rangerer som nummer 1 i hele Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten og i dele af Afrika og Asien.

YouTube og Facebook er de næstmest populære websteder, men ikke alle steder i verden. Er man f.eks. fra Kina, foretrækker man formentlig den førende kinesiske søgemaskine Baidu, shopper på verdens største e-handelsplatform Taobao eller surfer rundt på kinesernes direkte konkurrent til Facebook, QQ.

Kina har så mange brugere på nettet, at Taobao ligger på en 10.-plads på den globale rangliste over verdens mest besøgte hjemmesider.

Wikipedia, Yahoo og den indiske version af Google ligger også i top-10. Det bekræfter, at størstedelen af vores brug af internettet benyttes til at finde information.

 

Forrige artikel Facebook foretager massiv udrensning af falske brugere Facebook foretager massiv udrensning af falske brugere Næste artikel Klimaskeptikere mener de er i deres fulde ret til at vildlede Klimaskeptikere mener de er i deres fulde ret til at vildlede
DF-medie tager fejl: Tyskland har ikke indført asylstop

DF-medie tager fejl: Tyskland har ikke indført asylstop

Flygtninge, der søger asyl i Tyskland, bliver ikke længere registreret, og derfor kan de frit drage nordpå mod Danmark, skriver netmediet Dit Overblik, der forudser et øget pres på vores grænser. Men Tyskland registrerer fortsat asylansøgere, og Udlændinge- og Integrationsministeriet beretter om ganske få ansøgere. 

Kinesisk embedsmand deler falsk video med taknemmelige italienere

Kinesisk embedsmand deler falsk video med taknemmelige italienere

"Mens den kinesiske nationalmelodi spiller i Rom, råber italienerne 'Tak, Kina!'," skriver talskvinde fra det kinesiske udenrigsministerium på Twitter, hvor hun deler en video med angiveligt jublende italienere. Men videoen er en manipulation.

Kan neglelak og kunstige negle gemme på coronavirus?

Kan neglelak og kunstige negle gemme på coronavirus?

Kunstige negle og neglelak udgør en massiv smitterisiko. Derfor skal lakken og de falske negle af med det samme, lyder det i et viralt kædebrev på sociale medier. Det kan være en god idé, lyder det fra eksperter, men der er ingen grund til alarm.

Når krisen rammer, skal du være ekstra kritisk

Når krisen rammer, skal du være ekstra kritisk

BLOGINDLÆG: Under kriser har vores kommunikationskanaler en tendens til at blive overfyldt af rygter, gisninger og misinformation. Det så vi under Første Verdenskrig, og vi ser det nu under coronakrisen.

Kim Bodnia tjener (heller) ikke millioner på bitcoins

Kim Bodnia tjener (heller) ikke millioner på bitcoins

Endnu en dansk skuespiller er blevet offer for en svindelartikel. Ifølge artiklen skulle Kim Bodnia have tjent millioner på bitcoins, men indholdet er det pure opspind, bekræfter skuespillerens agent.

Matas advarer mod falsk reklamemail om mundmaske

Matas advarer mod falsk reklamemail om mundmaske

Materialistkæden Matas advarer mod en svindelmail, der i de seneste dage er havnet i mange danskeres indbakke. Her tages kæden til indtægt for at sælge masken OxyBreath Pro. En maske, der hævdes at være effektiv mod coronavirus. Men kæden forhandler slet ikke masken.