Google topper globalt

Her er de 10 mest populære websteder i verden.

 


Hvor mange gange har du været forbi Google i dag for at søge information? Sikkert flere gange. Søgemaskinen er da også det mest besøgte websted globalt. Det viser en opgørelse fra Alexa.com, som sporer millioner af internetbrugere og laver lister over de mest besøgte websteder.

De 10 mest populære websteder i verden

| Forstør   Luk

Kilde: alexa.com


Google rangerer som nummer 1 i hele Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten og i dele af Afrika og Asien.

YouTube og Facebook er de næstmest populære websteder, men ikke alle steder i verden. Er man f.eks. fra Kina, foretrækker man formentlig den førende kinesiske søgemaskine Baidu, shopper på verdens største e-handelsplatform Taobao eller surfer rundt på kinesernes direkte konkurrent til Facebook, QQ.

Kina har så mange brugere på nettet, at Taobao ligger på en 10.-plads på den globale rangliste over verdens mest besøgte hjemmesider.

Wikipedia, Yahoo og den indiske version af Google ligger også i top-10. Det bekræfter, at størstedelen af vores brug af internettet benyttes til at finde information.

 

Forrige artikel Facebook foretager massiv udrensning af falske brugere Facebook foretager massiv udrensning af falske brugere Næste artikel Klimaskeptikere mener de er i deres fulde ret til at vildlede Klimaskeptikere mener de er i deres fulde ret til at vildlede
Fik du læst? Hvor mange børn får egentlig ministerpension?

Fik du læst? Hvor mange børn får egentlig ministerpension?

Over sommeren kan du læse eller genlæse de mest læste artikler på tjekdet.dk. Vores artikel om pension til ministres børn er over et år gammel. Borgerlige ministre måtte forlade deres poster ved folketingsvalget forleden. Og et borgerforslag mod pension til ministerbørn prægede dagsordenen i foråret. To begivenheder der måske har været med til at give artiklen nyt liv i år.

Fik du læst? Her er verdens rigeste lande

Fik du læst? Her er verdens rigeste lande

Over sommeren kan du læse eller genlæse de mest læste artikler på tjekdet.dk. Artiklen med suverænt flest læsere i år ser på, hvilket land, der er det rigeste i verden. Det er slet ikke så nemt at afgøre, viste vores faktatjek. 

Direktørsvindel rammer hårdest i sommerferien

Direktørsvindel rammer hårdest i sommerferien

Det er sommer, og direktionsgangen er højst sandsynligt ferietom. Dermed er højsæsonen for direktørsvindel indledt, hvor 'ikke-ferieramte' medarbejdere får en fupmail, der hævdes at komme fra direktøren.

LEGO-ejer misbruges i bitcoin-svindelnummer

LEGO-ejer misbruges i bitcoin-svindelnummer

For tiden tjener LEGO-ejer Kjeld Kirk Kristiansen bunkevis af penge på at investere i bitcoin, og du kan gøre det samme, lover artikel. Men der er tale om rendyrket snyd. 

Nej, din smartphone giver dig ikke horn i nakken

Nej, din smartphone giver dig ikke horn i nakken

Flere danske og udenlandske medier har de seneste uger berettet om et australsk studie, der beskylder smartphones for at give dig horn i nakken. Men den konklusion er helt gal, siger to forskere, der også er betænkelige ved, at studiets hovedforfatter forhandler puder, som skulle afhjælpe nakkesmerter.