Nej, nummeret 777888999 får ikke din telefon til at eksplodere

Frygten har angiveligt bredt sig på Facebook i forbindelse med et opslag, hvor det hævdes, at din mobiltelefon eksploderer, hvis du svarer på et opkald fra et helt bestemt telefonnummer. Men der er ikke så meget at være bange for.

Ifølge en advarsel på blandt andet WhatsApp, Facebook og SMS skal man for alt i verden ikke tage telefon, hvis der ringes op fra telefonnummer 777888999.

Facebook kan vi finde opslaget på engelsk og flere asiatiske sprog, hvor det hævdes, at nogle mennesker er blevet dræbt eller såret, fordi deres telefon eksploderede efter at have besvaret et opkald fra telefonnummeret.

Men der er dog ingen pålidelige billeder og beretninger om, at det rent faktisk er sket eller kan ske. Igen er der tale om et fjollet forsøg på at lave sjov.

Forrige artikel Mand blev ikke indlagt med populært legetøj i numsen Mand blev ikke indlagt med populært legetøj i numsen Næste artikel Rygte: Putins mandlige elsker fundet dræbt i Schweiz Rygte: Putins mandlige elsker fundet dræbt i Schweiz