Hvad skal vi gøre af al den fritid, som kunstig intelligens og automatisering skaffer os på halsen? Stenaldermennesket havde løsningen.

Den digitale revolution er et stort skridt tilbage – heldigvis!

Mads ThimmerAdm. direktør og medstifter af Innovation Lab

Vi har lullet os selv i søvn med en række grundantagelser om, hvordan vi som samfund og individer bedst går fremtidens arbejdsmarked i møde. Det er på tide, at de Læst 24095 gange

Fem ubekvemme sandheder om fremtidens arbejdsmarked

Ask AggerCEO, Workz A/S

Brexit og valget af Trump er udtryk for et massivt ledelsessvigt, når det kommer til at inddrage de medarbejdere og borgere, som taber i kølvandet på globalisering og teknologisk disruption. Læst 3181 gange

‘Den store transition’ kræver radikal inddragelse

Christian BasonDirektør for Dansk Design Center

America First, Brexit, permanent grænsekontrol mellem velfungerende nationer og lignende isolerende beslutninger har aldrig skabt velstand og fremgang. Alligevel har deres fortalere held til at overbevise stadig flere vælgere, som Læst 4418 gange

Stop pop med rock

Peter NicolaisenPartner i Bioss og Lederskab

Rekruttering af unge talenter kræver åbenhed over for nye værktøjer og over for muligheden for, at ens eget værdisæt ikke altid er det eneste rigtige.

Hokuspokus – mig selv i fokus

Maiken SchackManaging Partner, Moment Professionals

En række irreversible tendenser danner allerede konturer af fremtidens arbejdsmarked. I Helsingør har man taget konsekvensen og uddanner lærere og elever i innovation.

Fokusér på det som teknologien ikke kan

Kigge HvidDirektør, Index: Design to improve life

Nogle kampe dør aldrig. Ligestillingskampen er en sådan kamp, som stadig er meget aktuel, og som markeres af FN den 15. oktober.

Når kvindekamp og klimaforandringer hænger sammen

Jonas GiersingDirektør i Fairtrade Mærket

I USA og flere EU-lande er virksomheder begyndt at hyre ledere og specialister på midlertidige kontrakter. Sammenlignet med traditionel konsulentbistand har midlertidige ansættelser en række fordele.

Væn dig til, at de største talenter ikke længere vil giftes med dig

Maiken SchackManaging Partner, Moment Professionals

Nationaløkonomi er en af de mindst innovative og mest tilbagestående videnskaber og gør det svært at forholde sig til de nye virkeligheder. F.eks. at vi befinder os midt i en Læst 15507 gange

Når dagens utopi bliver til morgendagens virkelighed

Erik RasmussenStifter og adm. direktør, Sustainia

I forbindelse med udflytning af statslige arbejdspladser vil der uvægerligt ske et betragteligt kompetencetab. Et stort resursespild kan undgås ved at fokusere skarpt på onboarding, når de nye arbejdspladser etableres.

Ombord i provinsen

Maiken SchackManaging Partner, Moment Professionals