Kommissoriet for regeringens nye Ledelseskommission er galt skruet sammen: Danmarks offentlige ledere har ikke brug for flere analyser, rapporter og diagnoser. De har brug for løsninger.

Man kan ikke slagte hellige køer bag et skrivebord

Brian Daniel JacobsenSeniorpartner i Valcon

Præsident Trumps personlige egenskaber ville diskvalificere ham til de fleste jobsamtaler. Men et eller andet må manden kunne, og kan vi lære noget af det?

Hvor langt kan man komme på en løgn?

Maiken SchackManaging Partner, Moment Professionals

Den bedste måde at forudsige fremtiden på er ved at skabe den. Men hvordan kan ledere overhovedet forstå de skift, vi oplever i samfundet, uden at have et opdateret navigationssystem Læst 1839 gange

Har du et navigationssystem til den digitale tidsalder?

Kenneth MikkelsenStifter af FutureShifts og associeret ved Drucker Society Europe

Tænk igen, hvis du tror ’the only way is up’ for at skabe værdi. Produktioner såvel som organisationer skal ned i størrelse for at sikre relevans og rentabilitet.

Skalér ned for at få værdien op

Mads ThimmerAdm. direktør og medstifter af Innovation Lab

Frem for at bruge masser af tid og ressourcer på at fastslå, hvordan tingene er lige nu, så hop frem til de scenarier, der beskriver, hvordan du – og din Læst 1859 gange

Tør du tænke design i ledelsen?

Mads Kjøller DamkjærAnsvarlig for Innovation & Technology i Norden i PA Consulting Group

Hvis man skal lede andre, kræver det, at man kan lede og kender sig selv. Her er fem enkle spørgsmål, der kan gøre ledere skarpere på sig selv.

Fem spørgsmål der kan gøre dig til en bedre leder

Michael Stig ØrbechDirektør og partner, Copenhagen Leadership

Trumps mange dekreter har udfordret amerikanske erhvervsledere og afdækket et dilemma, der kan vise sig at blive kronisk, medmindre lederne accepterer helt nye spilleregler. Der er fire grunde til, at Læst 1856 gange

Ledernes moralske dilemma

Erik RasmussenStifter og adm. direktør, Sustainia

En alvorlig hindring for organisatorisk fornyelse er et udbredt tunnelsyn, som forhindrer mange ledere i at se det større billede.

Se verden med friske øjne

Kenneth MikkelsenStifter af FutureShifts og associeret ved Drucker Society Europe

Efter et besøg i Californien er jeg blevet mindet om, hvor godt, bredt og stærkt et politisk fundament vi har herhjemme.

De danske politikere er ‘totally winners’ i lyset af Trump

Anya EskildsenAdm. direktør, Niels Brock

Som ledelse får man det, man måler, og i mange virksomheder fremmer belønningsstrukturerne silotænkning og suboptimering. I misforstået loyalitet kæmper man for netop sin position, sit budget, sit antal medarbejdere Læst 11001 gange

Hvorfor insisterer vi på at belønne silotænkning?

Steen HildebrandtProfessor, Aarhus Universitet