Her drømmer de danske studerende om at arbejde

Konsulenthuset Universum udarbejder hvert år en oversigt over, hvor studerende i flere lande håber at få job efter endt uddannelse. Her har vi samlet de danske studerendes svar.

Flere tusinde danske studerende deltager i konsulenthuset Universums årlige globale opgørelse over, hvor de studerende helst vil arbejde, når de har afsluttet deres uddannelse. I år er det Novo Nordisk, Lege og Google, der er favoritter blandt de danske studerende.

Universums undersøgelse for 2017 involverer studerende inden for fire kategorier. Det er er naturvidenskab, IT, studerende på blandt andet CBS og jurastuderende.

Her har vi samlet årets top-10-opgørelser inden for de fire kategorier, hvor vi sammenligner med de enkelte arbejdsgiveres placering i 2016.

Du kan læse mere om metoden bag Universums årlige undersøgelse her, samt også finde svar på, hvor færdiguddannede i job har sagt, at de helst vil arbejde.

Forrige artikel Igen et gennemsnitligt fald i OECD-landenes beskatning på indkomst Igen et gennemsnitligt fald i OECD-landenes beskatning på indkomst Næste artikel Velfærdsteknologiens potentiale bliver ikke fuldt ud indfriet