Topbanner

Velkommen til Videnbank om Integration

Her kan du finde aktuel viden om integration af flygtninge i Danmark. Du kan orientere dig i videnskabelige rapporter eller læse artikler om virkeligheden for flygtninge i det danske samfund. Du kan også klikke dig ind på Integrationens Danmarkskort og finde inspiration til gode løsninger på integration i netop dit lokalområde eller inden for dit fagspeciale.

Videnbanken er blevet til i et samarbejde mellem Mandag Morgen, Tuborgfondet og Frivilligrådet, og den vil løbende blive opdateret med nyt indhold. Har du forslag til ting, vi skal have med, kan du tippe os her.

DKKKORT

Integrationens Danmarkskort

Se mere end 100 gode løsninger til god integration af flygtninge over hele Danmark.
arkiv

Viden om integration

Find relevante artikler og rapporter, data og casesamlinger, der hurtigt giver dig overblik over nyeste forskning og best practice.

Konference: Godt for Danmark: Fælles løsninger til god integration

Den 8. september 2016 afholdt Tuborgfondet, Frivilligrådet og Mandag Morgen konferencen “Godt for Danmark: Fælles løsninger til god integration”, hvor flere end 250 deltagere på tværs af offentlig, privat og frivillig sektor tog del i debatten om fælles løsninger til integration af flygtninge i Danmark.
Gå på opdagelse i videnbanken