Bliv
kontaktet

Ledelse i den digitale tidsalder

I en uforudsigelig tid, hvor digital transformation påvirker alle brancher, er ledelsen vigtigere end nogensinde. 2020 og 2021 har vist os en markant omstillingsparathed, men også vist os en bagside af de digitale omstændigheder. Når virksomheder og deres omverden bliver mere agil, stilles der nye krav til lederen og den digitale ledelse bliver vigtigere end nogensinde før. Men hvilke udfordringer står lederne reelt overfor?

Hvordan bliver man den bedst mulige leder i den digitale tidsalder? Hvordan udvikler man forretning i overensstemmelse med den digitale udvikling? Hvordan kommunikeres der, så man sikrer, at medarbejdere på tværs af afdelinger arbejder i samme retning? Hvordan bringer man digitaliseringen i øjenhøjde og integrerer den i organisationen?

Mandag Morgens netværk for Ledelse i den digitale tidsalder, vil med hjælp fra en række ledere og ledelseseksperter på det digitale område behandle disse problematikker. Vi samler i netværket beslutningstagere med stærke strategiske og digitale kompetencer. Sammen vil vi skabe nye løsninger og modeller for, hvordan man som leder bedst agerer i den digitale tidsalder. 

Mødeleder

På alle netværksmøder veksler vi mellem inspirationsoplæg, fælles diskussioner og refleksion i mindre grupper. Netværket modereres af Andreas Berggreen, tidl. direktør for Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, der er en styrelse under Skatteministeriet med ansvar for it, data og analytics på tværs af Skatteforvaltningen. Andreas har gennem sin karriere har ledet teknologitunge offentlige organisationer i nogle af de nok tungeste legacy-systemer og systemlandskaber i Danmark, og har herunder etableret og drevet agile udviklingsprogrammer, professionaliseret og modnet styrelsens offentlige it-driftsafdelinger som basis for optimering af både funktionalitet og værdikæde på tværs organisationen.

Program

Tidligere begivenheder

Vis

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Mandag Morgens netværk for ledelse i den digitale tidsalder. Udfyld formularen her på siden for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører på tværs af sektorer. Ved at udfylde dine oplysninger kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 19.995,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.


Accepter betingelser