Bliv
kontaktet

Ledelse i den digitale tidsalder

I en uforudsigelig tid, hvor digital transformation påvirker alle brancher, er ledelsen vigtigere end nogensinde. Når virksomheder og deres omverden bliver mere agil, stilles der nye krav til lederen. Men hvilke udfordringer står lederne reelt overfor?

Hvordan bliver man den bedst mulige leder i den digitale tidsalder? Hvordan udvikler man forretning i overensstemmelse med den digitale udvikling? Hvordan kommunikeres der, så man sikrer, at medarbejdere på tværs af afdelinger arbejder i samme retning?

Mandag Morgens netværk for Ledelse i den digitale tidsalder, vil med hjælp fra en række ledere og ledelseseksperter på det digitale område behandle disse problematikker. Sammen vil netværket skabe nye løsninger og modeller for, hvordan man som leder bedst agerer i den digitale tidsalder.

Mødeleder

På alle netværksmøder veksler vi mellem inspirationsoplæg, fælles diskussioner og refleksion i mindre grupper. Netværket modereres af Lisbeth Knudsen, chefredaktør og direktør for Mandag Morgen og bestyrelsesformand for bl.a. Det Kongelige Teater og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Program

10/9-2020

Pernille Tranberg

Døgnmøde: Dataetik som ledelses- og konkurrenceparameter

Netværkets årlige døgnmøde finder sted på Grønbechs Hotel i Folkemødets hjemby Allinge på Bornholm. Her får du gennem et intenst døgn mulighed for at mødes og diskutere med flere af landets vigtigste aktører. For at give de bedst mulige betingelser for netværk mellem med- og modspillere suppleres det faglige program med en dejlig bornholmsk middag i hotellets spisestue, Vilhelm og et besøg i hotelbaren, 'Øltinget'. Dagens program vil bevæge sig omkring ledelsens dataetiske ansvar og hvordan dette kan bruges til bedring af vores position på markedspladsen. Program: - Fly fra København til Bornholm og transport til Grønbechs Hotel, Allinge - Velkomst og indlogering på hotellet - Indlæg v. Pernille Tranberg - Fælles frokost - Indlæg v. dagens anden oplægsholder - Fælles middag med bornholmske råvarer i hotellets egen restaurant 'Vilhelm' efterfulgt af åben bar i Øltinget - Overnatning, morgenmad og transport hjem

Grønbechs Hotel, Allinge, Bornholm, kl. 8:20

Louise Hahn, B2B-direktør GlobalConnect

Oplæg ved Louise Hahn, GlobalConnect

Mødested tilgår, kl. 10:00

Pernille Tranberg, medstifter af den europæiske tænke- og handletank DataEthics.eu

Hvad er dataetik egentlig? På tværs af Europa arbejdes der i stigende grad mod ”datademokrati” hvilket bl.a. betyder, at individet (borgeren og kunden) har en helt central rolle i enhver form for databehandling af persondata, bør anskues som konkurrenceparameter i private virksomheder og som tillidsskabende i den offentlige sektor. På dagens møde får vi besøg af dataetisk rådgiver Pernille Tranberg, som med sin ekstensive erfaring fra den europæiske datascene, vil hjælpe os med at sætte rammen for netværkets diskussion.

Grønbechs Hotel, kl. 10:00

21/1-2021

André Rogaczewski, partner og administrerende direktør, Netcompany

Den nye digitale leder

Kun gennem nysgerrighed og en ambition om at lykkes, kan vi få succes som ledere, der skal føre vore organisationer gennem en digital omstilling. Hvordan adskiller den digitale virksomhedsleder sig fra andre? Som stifter af IT-successen Netcompany vil André Rogaczewski give sit bud på hvordan man strategisk kan indarbejde diskursive trends i forretningsmodellen, så denne favner ikke bare ens egen vision, men samtidigt også rammer et bredere samfundsbehov. 

København, kl. 9:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Mandag Morgens netværk for ledelse i den digitale tidsalder. Udfyld formularen her på siden for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører på tværs af sektorer. Ved at udfylde dine oplysninger kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer


Accepter betingelser