Bliv
kontaktet

Ledelse i den digitale tidsalder

I en uforudsigelig tid, hvor digital transformation påvirker alle brancher, er ledelsen vigtigere end nogensinde. Når virksomheder og deres omverden bliver mere agil, stilles der nye krav til lederen. Men hvilke udfordringer står lederne reelt overfor?

Hvordan bliver man den bedst mulige leder i den digitale tidsalder? Hvordan udvikler man forretning i overensstemmelse med den digitale udvikling? Hvordan kommunikeres der, så man sikrer, at medarbejdere på tværs af afdelinger arbejder i samme retning?

Mandag Morgens netværk for Ledelse i den digitale tidsalder, vil med hjælp fra en række ledere og ledelseseksperter på det digitale område behandle disse problematikker. Sammen vil netværket skabe nye løsninger og modeller for, hvordan man som leder bedst agerer i den digitale tidsalder.

Mødeleder

På alle netværksmøder veksler vi mellem inspirationsoplæg, fælles diskussioner og refleksion i mindre grupper. Netværket modereres af Lisbeth Knudsen, chefredaktør og direktør for Mandag Morgen og bestyrelsesformand for bl.a. Det Kongelige Teater og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Program

4/3-2021

Andreas Berggreen, tidl. direktør i Udvikling og forenklingsstyrelsen

Det digitale ledelsessprog

Et uomgængeligt element af den digitale tidsalder er, at der trænger sig nye ord og begreber ind i det sprog, det er nødvendigt at kunne tale i ledelsen af en moderne virksomhed. Begreberne har som regel en ’teknisk’ betydning i deres oprindelige anvendelse, men får et nyt liv i takt med, at de bruges i flæng. Og så er det ’tågen’ opstår, for hvad taler vi egentlig om, når vi siger ’agilt’, ’datamodeller’ og ’AI’? Efter i en årrække at have arbejdet med teknologi på den store klinge, der anvendes i Skatteministeriet, vil tidligere direktør i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Andreas Berggreen, forsøge at skille skæg for sig og snot for sig og herigennem tydeliggøre, hvad det er for håndtag, en digital leder har i sit cockpit, og hvor de reelle forskelle fra ledelse i det klassiske hierarki opstår i praksis.

 

Mandag Morgen, Ny Kongensgade 10, 1472 KBH K, kl. 9:30-12:30

27/4-2021

Nana Bule, Microsoft. Anthony Townsend, Marron Institute. Flere oplægsholdere følger.

Temadag: Hvordan skaber vi de digitale rammer for det bæredygtige samfund?

Det bæredygtige samfund afkræver digitaliseringsindsatsen retning og ledelse. Som ledere skal vi kunne følge og føre udviklingen, og det er derfor vigtigt at sørge for, at både medarbejdere og ledere har de nødvendige kompetencer, der kan bringe organisationen ind i fremtiden. I selskab med nogle af landets førende eksperter, ledere og beslutningstagere stiller vi skarpt på en af de ledelsesudfordringer, som opstår, når teknologien rykker ind på arbejdspladsen.

Derfor inviteres Altingets & Mandag Morgens netværk for digitalisering, data etik og digital ledelse til en temadag, hvor vi sammen kan sætte fokus på, hvordan man skaber de bedste digitale rammer for det bæredygtige samfund. Kan vi styrke arbejdet på tværs? Hvilke udfordringer støder vi på, og kan vi hjælpe hinanden med disse?

Mandag Morgen, Ny Kongensgade 10, 1472 KBH K, kl. 10:00-14:00

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for Mandag Morgens netværk for ledelse i den digitale tidsalder. Udfyld formularen her på siden for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører på tværs af sektorer. Ved at udfylde dine oplysninger kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer


Accepter betingelser