Brugsvilkår for mm.dk

Nyhedsbreve

Ved tilmelding til nyhedsbreve accepterer du, at Mandag Morgen løbende sender dig emails med information om nyt indhold på mm.dk. Du giver samtidig tilladelse til, at Mandag Morgen og Altinget, som er en del af samme medievirksomhed, lejlighedsvis kan sende information om arrangementer eller andre tilbud, som antages at have interesse.

Når du klikker på links i nyhedsbreve registreres dette, ligesom vi registrerer de oplysninger, du giver os ved tilmelding. Oplysninger indsamles og behandles i henhold til vores cookie- og privatlivspolitik. Vi videregiver kun dine oplysninger til tredjepart i det omfang, det er nødvendigt af tekniske årsager, f.eks. ved brug af vores eksterne service til udsendelse af emails.

Download og anden brug af indhold

Når du oplyser navn, e-mail, telefonnummer eller andre informationer ved download eller anden brug af indhold på mm.dk, giver du tilladelse til, at Mandag Morgen og Altinget, som er en del af samme medievirksomhed, lejlighedsvis kan sende information om arrangementer eller andre tilbud, som antages at have interesse. Dine oplysninger indsamles og behandles i henhold til vores cookie- og privatlivspolitik.


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu