Bliv
kontaktet

SDG Leadership: Bæredygtig ledelse

Verden har et indlysende og næsten knusende behov for, at vi alle sammen skifter gear og ændrer kurs. Det kræver ledelse. Omstillingen rummer nemlig store udfordringer, men åbner også op for kæmpestore muligheder både forretningsmæssigt og menneskeligt.

Formålet med dette initiativ er at styrke den enkelte leder. Netværket skal give denne mod til at sætte sig selv i spil som handlende kraft. Det handler om, at du klædes på med brugbare værktøjer til at gå forrest og skabe en bæredygtig forandring i egen organisation og i verden omkring – en velfærdsværdi, der ikke har én bundlinje, men mange.

Mødeleder

Netværket ledes af Flemming Andersen, ledelsesrådgiver og proceskonsulent i egen virksomhed IKON, der er specialiseret i strategi, politik og kommunikation. Flemming er selv tidligere leder gennem knap 20 år i bl.a. DA og fagbevægelsen. Flemming har arbejdet med verdensmålene både i Danmark og udviklingslandene og stod ligeledes i spidsen for netværket i 2019.

Program

3/12-2020

Netværksmøde hos Teknologisk Institut: SDG-metode og verdensmålene i det danske erhvervsliv

Til mødet får vi en introduktion til Teknologisk Instituts SDG-metode og omfattende arbejde med verdensmålene, samt et unikt indblik i hvordan, og i hvilken grad, verdensmålene bliver omsat i 600 danske virksomheder. Det bliver en dag med plads til fordybelse, inspiration og refleksion, hvor vi også kommer til at prøve kræfter med metoden og konkret case-arbejde.  

Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2640 Taastrup, kl. 9:00-12:00

14/1-2021

Christina Blak, kreativ direktør og partner, We Love People

SDG'erne skal fortælles, formidles og forstås

På dette møde er kommunikation i verdensmålene i fokus, og du kan derfor se frem til at få konkrete værktøjer til hvordan verdensmålene skal fortælles, formidles og forstås, når vi får besøg af Christina Blak, som er kreativ direktør og partner i We Love People. Christina vil også give dig konkrete inputs til, hvordan verdensmålene bliver levende i din organisation.

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:00-12:30

9/3-2021

Oplægsholder tilgår.

Kom i mål med verdensmål 17: Partnerskaber for handling

Ingen kommer til at indfri verdensmålene på egen hånd, og derfor vi stiller skarpt på det måske mest omtalte verdensmål. Til dagens møde fordyber vi os i hvad det egentlig indebærer, og får konkrete værktøjer til hvordan disse partnerskaber kan realiseres.

Altinget & Mandag Morgen, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

18/5-2021

Oplægsholder tilgår.

Politisk interessevaretagelse

Program følger.

Altinget & Mandag Morgen, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

2/9-2021

Oplægsholdere tilgår.

Det årlige døgnmøde

Netværkets årlige døgnmøde finder sted 2. september. Vi tilbringer et døgn sammen et afsides sted, hvor der vil være rig mulighed for at lære dine netværksfæller godt at kende. Vi får besøg af to oplægsholdere, som vil være med til at give ny inspiration og danne udgangspunkt for diskussioner og arbejde i netværket. 

Mødested tilgår, kl. 8:20-9:00

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for SDG Leaderships netværk om ledelse. Udfyld formularen her på siden for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører på tværs af sektorer. Ved at udfylde dine oplysninger kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer


Accepter betingelser