Bliv
kontaktet

SDG Leadership: Bæredygtig ledelse

Verden har et indlysende og næsten knusende behov for, at vi alle sammen skifter gear og ændrer kurs. Det kræver ledelse. Omstillingen rummer nemlig store udfordringer, men åbner også op for kæmpestore muligheder både forretningsmæssigt og menneskeligt.

Formålet med dette initiativ er at styrke den enkelte leder. Netværket skal give denne mod til at sætte sig selv i spil som handlende kraft. Det handler om, at du klædes på med brugbare værktøjer til at gå forrest og skabe en bæredygtig forandring i egen organisation og i verden omkring – en velfærdsværdi, der ikke har én bundlinje, men mange.

Mødeleder

Netværket ledes af Flemming Andersen, ledelsesrådgiver og proceskonsulent i egen virksomhed IKON, der er specialiseret i strategi, politik og kommunikation. Flemming er selv tidligere leder gennem knap 20 år i bl.a. DA og fagbevægelsen. Flemming har arbejdet med verdensmålene både i Danmark og udviklingslandene og stod ligeledes i spidsen for netværket i 2019.

Program

24/9-2020

Jonas Engberg & Sanne Urbak Rasmussen

Partnerskaber for handling

Partnerskaber er i fokus på dette møde, hvor du kan se frem til at blive skarpere på, hvordan du udvikler partnerskaber for flere bundlinjer, når vi får besøg af Jonas Engberg. Han er tidligere Sustainability Manager i IKEA Danmark og nuværende chef for partnerskaber og innovation i CARE. Der vil også være mulighed for at tage konkrete værktøjer med hjem til at danne partnerskaber med afsæt i egen kerneforretning og strategi - det vil Sanne Urbak Rasmussen, CSR Direktør i IBM Danmark, gøre os klogere på.

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:00-12:30

5/11-2020

Louise Dinesen

Mit bæredygtige lederskab

På årets sidste måde kigger vi igen indad, når vi stiller skarpt på det bæredygtigt lederskab. Du kan derfor se frem til at blive klogere på, hvordan du kobler den indre bæredygtighed til en bæredygtig virksomhedskultur i din virksomhed, når vi får besøg af Louise Dinesen, Chief Psychologist inden for People & Culture, Sustainable Leadership og Psychosocial Work Environment hos Hartmanns A/S.

Ubbes Vinbar, Ny Vestergade 1, 1471 København K, kl. 9:00

14/1-2021

Christina Blak, kreativ direktør og partner, We Love People

SDG'erne skal fortælles, formidles og forstås

På dette møde er kommunikation i verdensmålene i fokus, og du kan derfor se frem til at få konkrete værktøjer til hvordan verdensmålene skal fortælles, formidles og forstås, når vi får besøg af Christina Blak, som er kreativ direktør og partner i We Love People. Christina vil også give dig konkrete inputs til, hvordan verdensmålene bliver levende i din organisation.

Altinget, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:00-12:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for SDG Leaderships netværk om ledelse. Udfyld formularen her på siden for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører på tværs af sektorer. Ved at udfylde dine oplysninger kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer


Accepter betingelser