Bliv
kontaktet

SDG Leadership: Bæredygtig ledelse

Verden har et indlysende og næsten knusende behov for, at vi alle sammen skifter gear og ændrer kurs. Det kræver ledelse. Omstillingen rummer nemlig store udfordringer, men åbner også op for kæmpestore muligheder både forretningsmæssigt og menneskeligt.

Formålet med dette initiativ er at styrke den enkelte leder. Netværket skal give denne mod til at sætte sig selv i spil som handlende kraft. Det handler om, at du klædes på med brugbare værktøjer til at gå forrest og skabe en bæredygtig forandring i egen organisation og i verden omkring – en velfærdsværdi, der ikke har én bundlinje, men mange.

Mødeleder

Netværket ledes af Flemming Andersen, ledelsesrådgiver og proceskonsulent i egen virksomhed IKON, der er specialiseret i strategi, politik og kommunikation. Flemming er selv tidligere leder gennem knap 20 år i bl.a. DA og fagbevægelsen. Flemming har arbejdet med verdensmålene både i Danmark og udviklingslandene og stod ligeledes i spidsen for netværket i 2019 og 2020.

Program

18/5-2021

Ulrich Bang, Dansk Erhverv

Politisk interessevaretagelse

Til dette netværksmøde ser vi nærmere på politisk interessevaretagelse, og på hvordan SDG’erne strategisk kan indarbejdes i en dagsorden. Vi kan se frem til at blive klogere på den bæredygtige omstilling i en politisk sammenhæng, og blive bedre klædt på til interessevaretagelse med verdensmålene i fokus. Til mødet får vi besøg af Ulrich Bang, Klima- og energipolitisk chef hos Dansk Erhverv, der med mange års erfaring med inden for Public Affairs, CSR og rådgivning trækker på en dyb indsigt i politisk interessevaretagelse og den bæredygtige dagsorden

Altinget & Mandag Morgen, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

2/9-2021

Oplægsholdere tilgår.

Det årlige døgnmøde

Netværkets årlige døgnmøde finder sted 2. september. Vi tilbringer et døgn sammen et afsides sted, hvor der vil være rig mulighed for at lære dine netværksfæller godt at kende. Vi får besøg af to oplægsholdere, som vil være med til at give ny inspiration og danne udgangspunkt for diskussioner og arbejde i netværket. 

Mødested tilgår, kl. 8:20-9:00

26/10-2021

Laura Storm

Regenerativ Ledelse m. Laura Storm

"Regenerative ledere er ikke filantroper, men forretningsfolk, der ønsker at skabe mere værdi, end de tager."

Sådan lyder det fra dette mødes oplægsholder, Laura Storm, og vi kan se frem til en formiddag med fokus på bæredygtig og regenerativ ledelse. Vi stiller skarpt på denne overgang til et helt nyt tankesæt og ledelsesparadigme, en ny måde at være og gøre i erhvervslivet og videre frem, som ser verden som et forbundet hele, hvor en handling ét sted påvirker systemet andetsteds.

Laura Storm er international ekspert i ledelse og bæredygtighed og stifter af Regenerators. Hun er blevet tildelt titlen Worldchanger af Greenbiz og udråbt som Young Global Leader af World Economic Forum. Dertil besidder hun flere bestyrelsesposter og rådgiver nationale og internationale virksomheder i regenerativ ledelse foruden at være en eftertragtet foredragsholder. Laura er medforfatter til bogen Regenerative Leadership.

Altinget & Mandag Morgen, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

2/12-2021

Oplægsholder tilgår.

Status fra Borgen

Hvor langt er Danmark i arbejdet med SDG'erne, og hvilke initiativer arbejdes der på lige nu for at indfri verdensmålene?
Vi ser Verdensmålene fylde mere og mere inde på borgen, og derfor byder vi nu ind til en åben diskussion om bæredygtighedspolitik og Verdensmålene. Vi mødes i hyggelige rammer hos Ubbes Vinhandel, til en spændende eftermiddag med fokus på politik og den bæredygtige dagsorden

Ubbes Vinhandel, Ny Vestergade 1, 1471 København, kl. 13:30-16:30

25/1-2022

Oplægsholder tilgår.

Rapportering: Hvordan måler vi fremskridt?

Til dette møde kan du se frem til at få konkrete værktøjer til at rapportere med afsæt i SDG'erne. Vi kommer til at dykke ned i de nærliggende udfordringer og faldgruber, og lære mere om hvordan man bedst kan understøtte sit virke med verdensmålene, med de rigtige redskaber. 

Altinget & Mandag Morgen, Ny Kongensgade 10, 1472 København K, kl. 9:30-12:30

Er du interesseret?

Vi hører gerne om din profil og din interesse for SDG Leaderships netværk om ledelse. Udfyld formularen her på siden for at blive kontaktet af os og høre mere om dine muligheder.

Vi sammensætter netværket ud fra de forskellige profiler, så det består af en varieret sammensætning af relevante aktører på tværs af sektorer. Ved at udfylde dine oplysninger kan du derfor komme på en foreløbig liste over potentielle medlemmer

Et medlemskab dækker 5 netværksmøder herunder et årligt døgnmøde. Deltagergebyret er kr. 24.495,- ex. moms for alle møderne inkl. fuld forplejning.


Accepter betingelser