Event: Prøv Virtual Reality med MM Next

MM Next giver i samarbejde med Khora VR læserne muligheden for at opleve nye digitale rum og de nyeste VR og AR headsets.

Alt tyder på at det er teknologier, der radikalt vil forandre måden, vi kommunikerer, lærer og orienterer os i verden på. Med det rette grej er der allerede masser af medrivende, smukke, overvældende og tankevækkende oplevelser at fortabe sig i. 
 
MM Next giver i samarbejde med Khora VR læserne muligheden for at opleve de bedste nye digitale rum og de nyeste VR og AR headsets. 
 
Ved et arrangement i kødbyen i København den 22. februar kl. 16.30 fortæller vi om teknologien og giver demonstrationer af VR og AR applikationer til underholdning, sundhed, læring, kunst og underholdning.
 
Der bliver selvfølgelig mulighed for selv at prøve udstyret. 
 
Khora VR producerer virtual reality-programmer og 360 graders videoer til en lang række forskellige formål. I selskabets lokaler i Kødbyen i København arrangerer Khora desuden jævnligt demo’er og workshops om Virtual reality. 

Tilmeld dig arrangementet her.

 

 

Forrige artikel Nu, nu, nu kommer gennembruddet for virtual reality Nu, nu, nu kommer gennembruddet for virtual reality Næste artikel Sundhedsstrategi med blikket i bakspejlet Sundhedsstrategi med blikket i bakspejlet