Læs mindre - forstå mere

På Mandag Morgen tror vi på, at organisationer ledet af mennesker, der forstår kompleksiteten af omstillingen, vil klare sig bedst i fremtiden. Derfor er vores mission at ruste mennesker med ansvar til at træffe fremsynede beslutninger til gavn for samfundet og deres egen organisation. 

En ny geopolitisk virkelighed, klimakrise og truende recession understreger nødvendigheden af at skabe resiliente organisationer, der ikke kun arbejder effektivt under ideelle omstændigheder, men også forstår at omstille sig lynhurtigt og kontinuerligt.

Mandag Morgen er uundværlig for dig, hvis:

  • dit job kræver udsyn og viden om verden
  • du navigerer i en verden i forandring
  • det er dit ansvar at finde løsningerne

Med Mandag Morgen bliver du klædt på til at blive din organisations frontløber i omstillingen indenfor fem fokusområder:

økonomi, politik og velfærd, grøn omstilling, digital omstilling og ledelse

Mandag Morgen har respekt for din tid. Derfor inkluderer dit abonnement også MMBrief - et dagligt håndskrevet mailbrief fra vores fagredaktører, hvor vi har kogt Mandag Morgens grundige analyser ned i helt kort form. På en måde får du de vigtigst takeaways på en enkelt mobilskærm. Selvfølgelig med hurtig adgang til de fulde analyser på mm.dk. 

Har du brug for at gå endnu mere i dybden, er abonnementet på Mandag Morgen også din adgang til rapporter og ny viden fra Tænketanken Mandag Morgen

På Mandag Morgen bliver du en del af et professionelt netværk. Du kan blandt andet deltage i ugebrevets åbne redaktionsmøder, hvor du kan diskutere aktuelle samfundsudfordringer med Mandag Morgens fagredaktører. Se også Mandag Morgens ledelsesnetværk

Vil du have abonnement på Mandag Morgen med det samme? KLIK HER. 

Har du brug for en større løsning med flere trykte eksemplarer af Mandag Morgen eller digitale adgange til hele din arbejdsplads? Få et godt tilbud på [email protected] eller 3393 9323.

SE OGSÅ: Mandag Morgens 7 løfter til læserne 


 
Kig ind bag betalingsvæggen her

 

 

PRØV DET TRYKTE UGEBREV HER:

 


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024