Indsigt i leg – Guide til fremtidens legelandskaber

Børns leg er i dag væsentlig mere fysisk passiv, end den var tidligere, og dermed mister de danske børn en stor bid af de daglige 60 minutters fysisk aktivitet, som Sundhedsstyrelsen anbefaler til børn og unge under 18 år. Hvis dette skal ændres, er der brug for nye initiativer og samarbejde på tværs af fag…

Børns leg er i dag væsentlig mere fysisk passiv, end den var tidligere, og dermed mister de danske børn en stor bid af de daglige 60 minutters fysisk aktivitet, som Sundhedsstyrelsen anbefaler til børn og unge under 18 år. Hvis dette skal ændres, er der brug for nye initiativer og samarbejde på tværs af fag og sektorer.

Konsortiet for Fremtidens Idræts- og Legelandskaber har været på jagt efter nøglerne til mere leg og bevægelse de sidste 3 år. Mandag Morgen Innovation lancerer nu en rapport, der i en anvendelig form for første gang formidler viden om leg og om, hvordan den kan fremmes.

’Indsigt i leg - Guide til fremtidens legelandskaber’ præsenterer legens grundmekanismer gennem fire afgørende indsigter, illustrerer dette via innovative eksempler og giver en række anbefalinger til at komme i gang.

Publikationen er udgivet med støtte fra Realdania.

God læselyst.

Hent PDF


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu

Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu