Industri 4.0 i praksis – hvordan griber vi mulighederne?

Teknisk Landsforbund og Tænketanken Mandag Morgen sætter i et debatoplæg fokus på, hvordan vi imødekommer omstillingen til Industri 4.0, så den bliver til størst mulig gavn for danske virksom­heder, medarbejdere og samfundet som helhed.

Digitale teknologier som kunstig intelligens, internet of things og big data forandrer lige nu vores sam­fund radikalt.

Den fjerde industrielle revolution, som udviklingen er blevet døbt, skaber nye forret­ningsmuligheder for danske virksomheder. Det gælder bl.a. i fremstillingsindustrien og bygge­branchen, hvor de nye teknologier skaber mulighed for at producere og konstruere bedre, hurtigere og grønnere.

Teknisk Landsforbund og Tænketanken Mandag Morgen er gået sammen om at kickstarte debatten om, hvordan vi griber mulighederne i omstillingen til Industri 4.0.

Vi stiller skarpt på, hvordan vi imødekommer fremtidens kompetencekrav og klæder den eksisterende og kommende arbejdskraft på. Og vi spørger, hvad udviklingen kalder på politisk, fra uddannelses­institutioner, virksomheder og de faglige organisationer.

HENT SOM PDF


Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu
Få Mandag Morgens overskrifter direkte i din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nuMandag Morgen logo
Læs mindre - forstå mere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 93 93 23[email protected]CVR nr.: 38253395

Mandag Morgen leveres af Mandag Morgen ApS, der ejes af Alrow Media ApS.

Ansv. ChefredaktørAndreas BaumannDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Mandag Morgen, 2024