Jeppe Christiansen anbefaler

KULTURANBEFALING Maj Invests administrerende direktør, Jeppe Christiansen, beundrer Rane Willerslev for hans indsats på Nationalmuseet og anbefaler tankevækkende bøger om stilhed og livsfilosofi.

Jeg elsker at gå på Nationalmuseet og bruge timer på at læse og kigge på ting, der fortæller en vigtig historie. Efter Rane Willerslev er kommet til, er det blevet endnu bedre, end det var tidligere. Vi har en ufattelig samling af historiske dokumenter. Håber snart vi får åbnet Danmark, så vi alle kan gå på museum igen. Måske bliver coronanedlukningen også et tema, der vil få sin plads på Nationalmuseet – man kunne passende bruge teksten fra TV·2’s gamle sang om ’Verden fra forstanden’. Det bliver heldigvis snart hverdag igen, og vi kan glæde os til at besøge Ranes museum – jeg glæder mig næsten som et barn, og vil starte med udstillingen ’Slavenation Danmark’.

Jeg er en meget stor fan af at lytte til podcast. En af mine favoritter er ’Q&CO på B.T.’, som hver uge giver et perspektiv på, hvad vi taler om i Danmark, og han inviterer altid spændende personer i studiet. Jeg beundrer Qvortrup for hans skarpe blik og til tider lidt barske spørgsmål. Han er i særklasse. Min anden favorit er ’Hjernekassen på P1’ med Peter Lund Madsen. Peter har en eminent spørgeteknik, og hans evne til at få det bedste ud af de mennesker, han interviewer, er helt legendarisk. I disse coronatider er der ekstra god tid til at lytte på hans fantastiske interviews. Jeg kan anbefale afsnittet om at være konfliktsky som en af de mange gode valgmuligheder.

Login